Νέα
  • ΓΔ: 1452.28 0.00%
  • Τζίρος: 98,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννης: Αναλαμβάνω αποκλειστικά την ευθύνη της ήττας - Στον Χ. Δούκα ο Δήμος Αθηναίων

Την ευθύνη της ήττας ανέλαβε ο Κώστας Μπακογιάννης που παραδίδει τον Δήμο Αθηναίων στον Χάρη Δούκα, ο οποίος πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή στον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο απερχόμενος δήμαρχος τόνισε φανερά συγκινημένος: «Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, τον Χάρη Δούκα, και τους έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη του νίκη. Είχα και την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για τον πολύ καλό, ουσιαστικό, προεκλογικό μας αγώνα. Και ασφαλώς να τον διαβεβαιώσω ότι και εγώ και η ομάδα μου είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του ώστε να οργανώσουμε μία συγκροτημένη και σοβαρή μετάβαση. Θα ήθελα να πω κάτι ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη μου την ομάδα:  τον συνδυασμό, τους συνεργάτες, τους εθελοντές, όλες και όλους που μας υποστήριξαν. Έκαναν έναν πραγματικά καταπληκτικό αγώνα. Η ευθύνη του αποτελέσματος φέρει αποκλειστικά εμένα. Και κάτι ακόμα προς όλους του Αθηναίους και Αθηναίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μου δώσατε την ευκαιρία μιας ζωής και μου επιτρέψατε να σας υπηρετήσω. Φεύγω από το δημαρχείο όπως μπήκα: Με ψηλά το κεφάλι».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ