Νέα
  • ΓΔ: 1417.61 +0.95%
  • Τζίρος: 51,13 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για εκλογές: Πόνεσε πολύ η απώλεια του δήμου Αθηναίων

«Οι συμπολίτες μας, μας έστειλαν ένα μήνυμα ότι μας θέλουν με πιο χαμηλούς τόνους, προσηλωμένους στην επίλυση των προβλημάτων τους και αυτό θα κάνουμε», τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν μπορείς να λύσεις όλα τα προβλήματα ποτέ, όμως σίγουρα προβλήματα όπως η ακρίβεια ή το λαθρομεταναστευτικό έπαιξαν ρόλο. Υπάρχουν προβλήματα στους συμπολίτες μας που τους δημιουργούν ανησυχία και ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα στη ΝΔ ότι δεν μπορεί να κερδίζει τα πάντα. Ούτως ή άλλως είμαστε νικητές και των αυτοδιοικητικών εκλογών» είπε στο Mega.

Kαι συνέχισε, σημειώνοντας: «Ο πολίτης έχει δικαίωμα να ζητάει ακόμα και το θαύμα, ο πολιτικός πρέπει να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, δε σημαίνει ότι τα δύο πάντα συναντιούνται. Το κυριότερο νόημα της χθεσινής ψήφου, και είναι αυτό που μπορεί να δικαιολογήσει τον συνασπισμό όλων των αντιπολιτευόμενων δυνάμεων κατά των επισήμων επιλογών της ΝΔ, είναι μια τάση εξισορρόπησης της ψήφου».

Σχετικά με τον δήμο της Αθήνας και την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη, τόνισε: «Σίγουρα πόνεσε πολύ η απώλεια του δήμου Αθηναίων, και προσωπικά με στεναχώρησε πολύ. Ο κ. Μπακογιάννης είχε δεχτεί την φθορά του "Μεγάλου Περιπάτου", που ήταν πραγματικό του λάθος. Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ένας πάρα πολύ καλός δήμαρχος. Τον έβλαψε και η μεγάλη διαφορά του πρώτου γύρου. Σίγουρα η αποχή έβλαψε περισσότερο τον Κώστα Μπακογιάννη».

Αναφορικά με τα Ιόνια νησιά και την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα, σημείωσε: «Η κ. Κράτσα φαινόταν ότι θα χάσει, δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη εκεί. Έκανε καλή δουλειά αλλά δεν μπόρεσε να την επικοινωνήσει. Σε αυτό έκανε λάθος και γι’ αυτό έχασε».

«Δημοκρατία έχουμε, κάποτε κερδίζεις κάποτε χάνεις, δεν μπορείς να τα κερδίζεις όλα. Ψυχραιμία, δε χάλασε ο κόσμος, μην τα μεγαλοποιούμε. Εύχομαι σε όσους έχουν εκλεγεί να έχουν μία πολύ καλύτερη θητεία των προκατόχων τους γιατί αυτό θα ωφελήσει τους πολίτες», είπε, κλείνοντας, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ