Νέα
  • ΓΔ: 891.69 +0.78%
  • Τζίρος: 68,97 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Aνοιγμα στη νέα γενιά επιχειρεί η Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά
Πηγή: Intimenews

Από τη Δυτική Ελλάδα ξεκίνησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά τις διαδικτυακές συνδιασκέψεις με την ίδια να διαλέγεται με στελέχη της νέας γενιάς. Η πρώτη τέτοια συνδιάσκεψη περιλάμβανε νέες και νέους από την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία. Θέμα της συνδιάσκεψης ήταν «τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στη σημερινή συγκυρία της οικονομικής, υγειονομικής και αξιακής κρίσης που βιώνουμε σήμερα» όπως αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

Η Φώφη Γεννηματά στην αρχική της τοποθέτηση επιχείρησε  να αναδείξει την πολιτική προοδευτική ατζέντα που πρόκειται να διαμορφώσει το εγγύς μέλλον «με αιχμή τον συνεχή αγώνα για μια καλύτερη Δημοκρατία, για μια αξιοπρεπή εργασία, για ένα ποιοτικότερο και συμπεριληπτικό σύστημα Δημόσιας Παιδείας, για ισχυρά δικαιώματα για όλους, για μια πολιτική περιβάλλοντος με χαρακτηριστικά διαγενεακής δικαιοσύνης», όπως υπογράμμισε.

Στην συνδιάσκεψη έλαβε μέρος κι ο συντονιστής του πανελλαδικού δικτύου της Νέας Γενιάς Γιώργος Τσούμας, ο οποίος παρουσίασε τα χαρακτηριστικά της οριζόντιας δομής του δικτύου που διαμορφώνεται και ενισχύεται καθημερινά, σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και προσδιόρισε το αξιακό και ιδεολογικό πλαίσιο του Δικτύου Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής. 

Η συζήτηση με τους νέους και τις νέες της περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας έφερε στο προσκήνιο πολλά ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητα τους, ενώ σχολιάστηκε περαιτέρω κι εκτενώς η δυνατότητα εκπροσώπησης των νέων του δικτύου στις ομάδες των θεματικών δικτύων του ΚΙΝΑΛ.

Μέσα από τις τοποθετήσεις τους, τέλος, οι νέοι και οι νέες της Νέας Γενιάς του ΚΙΝΑΛ επισήμαναν την ανάγκη να οργανωθεί περαιτέρω η επικοινωνία και η πολιτική δράση τους, συμβάλλοντας έτσι «στην εδραίωση, στην κοινωνική γείωση και στην ενίσχυση της διάδοσης του προοδευτικού σοσιαλιστικού μηνύματος του Κινήματος Αλλαγής» με στόχο, όπως είπαν, την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και ακόμα πιο ηχηρή εκπροσώπηση των αιτημάτων, των αγωνιών και των αναγκών της νέας γενιάς η οποία είναι ανάγκη πλέον να έλθει στο προσκήνιο.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ