Νέα
  • ΓΔ: 1442.77 -0.59%
  • Τζίρος: 33,64 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Χαρίτσης από Ηράκλειο: Θέλουμε η Νέα Αριστερά να ριζώσει

Αλέξης Χαρίτσης
Πηγή: Intime

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της Κ.Ο της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο Αλ. Χαρίτσης είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της Ενεργειακής Κοινότητας Μίνωας, γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και ευρεία σύσκεψη στην πρυτανεία με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, πανεπιστημιακούς και εκπροσώπους από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Αργότερα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με μηχανικούς και ειδικευόμενους γιατρούς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες περπατώντας στην αγορά της πόλης. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του Αλ. Χαρίτση στην Κρήτη, στον δρόμο της πανελλαδικής συγκρότησης της Νέας Αριστεράς που προχωρά δυναμικά, με γρήγορους ρυθμούς και μαζική συμμετοχή. 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς: "Είναι για μας εξαιρετικά σημαντικό να ακούσουμε τη φωνή των πολιτών. Γιατί θέλουμε, φιλοδοξούμε η Νέα Αριστερά να είναι εκείνη η πολιτική δύναμη η οποία θα εκφράσει τους πολίτες, θα τους δώσει φωνή. Υπάρχουν σήμερα στη χώρα μας, δυστυχώς, πάρα πολλοί συμπολίτες μας, πάρα πολλές συλλογικότητες, πάρα πολλά κινήματα τα οποία δεν ακούγονται, τα οποία νιώθουν αποκλεισμένοι από το πολιτικό σύστημα.  Θέλουμε να είμαστε η φωνή αυτών των ανθρώπων. Πραγματοποιούμε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα γιατί θέλουμε η Νέα Αριστερά να ριζώσει στην ελληνική κοινωνία."

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ