Νέα
  • ΓΔ: 1435.56 +1.06%
  • Τζίρος: 59,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: Ευχαριστίες στην ιατρική ομάδα του «Αττικού Νοσοκομείου»

Τους ανθρώπους του Αττικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ευχαρίστησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, καθώς όπως αναφέρει κατέφυγε στη βοήθειά τους για να αντιμετωπίσει την κρίση οξείας χολοκυστίτιδας που του προέκυψε.

Με ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Αττικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, μετά την έκτακτη είσοδό του χθες στο νοσοκομείο εξαιτίας κρίσης οξείας χολοκυστίτιδας. Η ανάρτηση του κ.Χατζηδάκη έχει ως εξής:

«Λοιπόν, παρά τη μεγάλη πίεση που δέχεται το Αττικό Νοσοκομείο – ως αποτέλεσμα ίσως και της καλής του φήμης- παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Αυτό που είδα είναι πως σ’ αυτό το νοσοκομείο του ΕΣΥ υπάρχει μια δυνατή ομάδα γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών με ανθρώπινη αντιμετώπιση, επαγγελματισμό και διάθεση για προσφορά. Ναι, ξέρω: Χρειάζεται στήριξη του ΕΣΥ – έχουμε αυξήσει τις δαπάνες κατά 46% από το 2019- παραπάνω προσλήψεις, οι οποίες ήδη «τρέχουν», ορθολογικότερος σχεδιασμός, που προωθεί το Υπουργείο Υγείας, αλλά και σωστή αξιοποίηση των δαπανών, έργο που συντονίζουμε μαζί τα Υπουργεία Οικονομικών και Υγείας», τονίζει χαρακτηριστικά ο υπουργός σε ανάρτησή του.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ