Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοψία Σκρέκα σε σούπερ μάρκετ: Είχαμε μειώσεις σε 3.900 κωδικούς

Πηγή: Eurokinissi

Αυτοψία σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι πραγματοποίησε το πρωί ο  υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκαςπρώτη ημέρα εφαρμογής των κυβερνητικών μέτρων για τις μειώσεις τιμών. Στις δηλώσεις του διαβεβαίωσε «δεν θα σταματήσουμε την προσπάθειά μας για την αποκλιμάκωση του πληθωρισμού».

«Ήρθαμε να διαπιστώσουμε αν έχουν μειωθεί οι τιμές, κι αν έχουν αρχίσιε να μειώνονται και στα υπόλοιπα προϊόντα, σε βασικές κατηγορίες για το νοικοκυριό. Αφορούν απορρυπαντικά κάθε είδους, καθαριστικά σπιτιού, προίόντα προσωπικής υγιεινής και βρεφικό γάλα. Δεν θα σταματήσουμε την προσπάθειά μας για την αποκλιμάκωση του πληθωρισμού, ώστε τα νοικοκυριά να αρχίσουν να βλέπουν χαμηλότερες τιμές στα ράφια των σύπερ μάρκετ. Εμείς θέλουμε να επιταχύνουμε αυτή την αποκλιμάκωση. Θα στηρίξουμε τα νοικοκυριά σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας» είπε και υπογράμμισε ότι: «οι μειώσεις που θα δούμε, είναι μειώσεις που θα είναι μόνιμες, δεν είναι μέτρα περιοδικού χαρακτήρα».

«Οι μειώσεις σε κάποιες περιπτώσεις φθάνουν και 20%. Μέχρι χθες το βράδυ είχαμε μειώσεις σε 3.900 κωδικούς. Οι κωδικοί αυτοί ξεπερνούν το 15% του τζίρου των σούπερ μάρκετ» σημείωσε.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ