Νέα
  • ΓΔ: 1443.27 -0.55%
  • Τζίρος: 35,41 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Μισό βήμα πίσω για συνεργασία με Κωνσταντοπούλου

Νέο χτύπημα κατάφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στην περίοδο της πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας (Action24) ότι ως πρωθυπουργός θα ελέγξει πόσα χρήματα σπαταλήθηκαν και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα ανέκρουσε πρύμνα στο ζήτημα της συνεργασίας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τις αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας για τη σπατάλη στο δημόσιο, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε σε ελέγχους που θα πρέπει να γίνουν. Σε αυτό το πλαίσιο είπε: «Αν με τιμήσει ο ελληνικός λαός να είμαι πρωθυπουργός του, θα πάω γραμμή-γραμμή στη δημόσια διοίκηση και όχι μόνο θα έχουμε έναν προϋπολογισμό που θα έχει μεγάλη απόδοση, αλλά και αποδοτικότητα, αλλά θα κοιτάξω και την σπατάλη του παρελθόντος. Θα κοιτάξουμε αυτά που έχουν φαγωθεί από τον Ελληνικό λαό» είπα αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στο ερώτημα σε ποια περίοδο θα κινηθεί μια τέτοια έρευνα και αν θα αφορά την τελευταίαπενταετία, είπε κοφτά: «Παραπάνω». Συμπλήρωσε μάλιστα: «Δεν έχω τέτοια κωλύματα, ξέρετε, του τύπου κομματική… ξέρετε, κυνήγι μαγισσών. Όχι.».

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ