Νέα
  • ΓΔ: 949.39 -0.67%
  • Τζίρος: 77,47 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Nokia: Το λανσάρισμα με έξι νέα smartphone - Ποια θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Nokia / Πηγή: nokia.com
Nokia / Πηγή: nokia.com

Η HMD Global, η αντιπρόσωπος εταιρεία των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ Nokia, πραγματοποίησε σήμερα το μεγαλύτερο λανσάρισμά της έως τώρα, παρουσιάζοντας τα εξής έξι νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα:

  1. Nokia X20
  2. Nokia X10
  3. Nokia G20
  4. Nokia G10
  5. Nokia C20
  6. Nokia C10

Τα εν λόγω smartphones έχουν κατηγοριοποιηθεί σε τρεις διαφορετικές σειρές, δύο εκ των οποίων, οι σειρές X και G, θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά.

Ο Florian Seiche, διευθύνων σύμβουλος της HMD Global, επισήμανε ότι η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μία πολύ σημαντική στιγμή, πολύ παραπάνω από ένα συνηθισμένο λανσάρισμα. «Χωρίς αμφιβολία, οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν απαιτητικοί, μας έδωσαν, όμως, χρόνο για μια διακοπή, να σκεφτούμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα μεγάλα βήματα στο start-up ταξίδι μας. Ως φιλανδική εταιρεία, η προσέγγισή μας στην τεχνολογία και στην επιχειρηματικότητα είναι να βάζουμε τον άνθρωπο πρώτα και αυτό αντικατοπτρίζεται στις καινούριες μας σειρές έξυπνων κινητών τηλεφώνων», ανέφερε. Μεταξύ άλλων επισήμανε επίσης ότι «τα έξυπνα κινητά της Nokia παρέχουν αναβαθμίσεις ασφάλειας και λογισμικού και θέλουμε επίσης οι άνθρωποι να κρατάνε τις συσκευές τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χάρη στην ανθεκτικότητα που τις χαρακτηρίζει».

Ο Stephen Taylor, CMO, HMD Global δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «εκατομμύρια ανθρώπων βασίζονται στην Nokia συσκευή τους για τις καθημερινές τους ανάγκες, όπως βασική συνδεσιμότητα, πληρωμές και δημιουργικότητα». 

Το HMD Mobile συνεχίζει να χτίζει στην επιτυχία του HMD Connect

Oπως αναφέρεται σε ανακοίνωση με αφορμή το νέο λανσάρισμα, παρουσιάζεται επίσης το ολοκαίνουριο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας από την HMD Global, το HMD Mobile, που προσφέρει απλότητα στους πελάτες κινητών επικοινωνιών. Η εισαγωγή του στην αγορά ως ανεξάρτητος χειριστής εικονικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας (MVNO), η HMD Mobile ακολουθεί την επιτυχία της εταιρείας στο παγκόσμιο roaming, το HMD Connect που λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2020.

Η καινούρια υπηρεσία θα ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το μήνα, με προγραμματισμένη την σταδιακή παγκόσμια επέκταση. Ο Janne Lehtosalo, VP of Services, HMD Global δήλωσε: «Το HMD Mobile φτιάχτηκε στα θεμέλια της εμπιστοσύνης, της απλότητας και της ευελιξίας, όπου ο καταναλωτής θα πληρώνει μόνο για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιεί χωρίς συνδρομές. Αυτό το λανσάρισμα - ορόσημο αποδεικνύει τη φιλοδοξία μας να γίνουμε το απόλυτο one-stop-shop για όλες σας τις ανάγκες κινητών υπηρεσιών». 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα