Νέα
  • ΓΔ: 1033.02 -0.04%
  • Τζίρος: 87,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Twitter: Το ιστορικό tweet στο blackout, η απάντηση της McDonalds και η παραγγελία των 59 εκατ. nuggets

Twitter / Πηγή: AP
Twitter / Πηγή: AP

Με μοναδικό χιούμορ σχολίασε το Twitter την είδηση του κρασαρίσματος των Facebook, Instagram και WhatsApp προκαλώντας ανησυχία σε ολόκληρο τον κόσμο που έβλεπε τα δημοφιλή Social Media να έχουν πέσει.

Συγκεκριμένα, την ώρα του blackout και ενώ όλοι έψαχναν τι έχει συμβεί το Twitter ανήρτησε ένα τιτίβισμα το οποίο έλεγε σε ελεύθερη μετάφραση «Γεια σε όλους». Στην κυριολεξία σε όλους».

Η ανάρτηση του Twitter έχει μια ισχυρή δόση ρεαλισμού, καθώς εκείνη τη στιγμή η πλειοψηφία του κόσμου είχε μπει στο Twitter για να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Συνεπώς το «τιτίβισμα» απευθυνόταν σε «όλους»

Η απάντηση της McDonalds και η παραγγελία για τους χρήστες

Οπως ήταν αναμενόμενο το ιστορικό πλέον tweet έγινε viral, με τις απαντήσεις σε αυτό να δίνουν και να παίρνουν. «Γεια σας. Τι να σας φέρω;», απάντησε η McDonalds στο δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ένα σχόλιο που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes.

Το Twitter συνέχισε την πλάκα παραγγέλοντας 59,6 εκατ. nuggets για τους ισάριθμους ακόλουθους που έχει ο επίσημος λογαριασμός, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει πλέον τους 60 εκατ. 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ