Νέα
  • ΓΔ: 1033.44 +0.36%
  • Τζίρος: 102,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τεχνητή νοημοσύνη: Το 77% των Ελλήνων τη χρησιμοποιεί αλλά το 33% το ξέρει

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων μέσα από τις «έξυπνες» συσκευές και υπηρεσίες τις οποίες χρησιμοποιεί το 77% των πολιτών. Το παράδοξο ωστόσο είναι ότι μόλις το 33% το αντιλαμβάνεται.

Η 4η βιομηχανική επανάσταση δείχνει να βρίσκεται σε υψηλά ποσοστά εφαρμογής στην καθημερινότητά μας, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ελληνική πολυεθνική Generation Y - International eBusiness Hub, με αφορμή τη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας στη ΝΑ Ευρώπη, Beyond 4.0, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Η Generation Y, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο, έχοντας ταυτόχρονα αναλάβει σειρά υπηρεσιών για τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας όπως την ψηφιακή της προώθηση, την πραγματοποίηση έρευνας αγοράς για τους διοργανωτές, την προβολή στα social media της έκθεσης, καθώς και έρευνα ικανοποίησης χορηγών, επισκεπτών και συμμετεχόντων.

Επίσης, ο Αναστάσιος Σπανίδης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Generation Y, θα βρίσκεται ανάμεσα στις προσωπικότητες που συμμετέχουν στην έκθεση, εκπροσωπώντας την ελληνική πολυεθνική με την ομιλία του στη θεματική ενότητα "Technology Trends in the AI Era" την Παρασκευή 15/10, στις 12:00, απαντώντας σε ερωτήματα αναφορικά με τα πρότυπα που διαμορφώνουν το μέλλον του e-business και πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις προκλήσεις που επιτάσσει η ψηφιακή εποχή.

Τη διοργάνωση της Beyond 4.0 έχουν αναλάβει η ΔΕΘ-Helexpo, η Be-Best και οι Industry Disruptors Game Changers (IDGC).

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ