Νέα
  • ΓΔ: 820.37 +0.15%
  • Τζίρος: 25,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

LG Rollable: Το νέο κινητό της LG με οθόνη που ανοιγοκλείνει

To LG Rollable
To LG Rollable / Πηγή: YouTube

Μια πρώτη «γεύση» τού πώς θα μοιάζει το νέο, εντυπωσιακό, κινητό της τηλέφωνο έδωσε η LG στην έκθεση CES 2021. Η ιδιαιτερότητα αυτού του κινητού είναι ότι η οθόνη του θα... ανοιγοκλείνει και θα μεγαλώνει από το μέγεθος κινητού στο μέγεθος ενός tablet -και αντίστροφα, βέβαια.

Το νέο κινητό τηλέφωνο θα έχει την ονομασία LG Rollable, ωστόσο μόνο το όνομα και το teaser βίντεο της εταιρείας δημοσιοποιήθηκαν σήμερα. Όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από το βίντεο, το κινητό θα έχει... κινούμενη οθόνη, η οποία θα μπορεί να μεγαλώνει και να φτάνει στο μέγεθος ενός tablet. 

To LG Rollable με κλειστή οθόνη
To LG Rollable με κλειστή οθόνη / Πηγή: YouTube

Προφανώς, η οθόνη θα μπορεί να επεκταθεί και να συρρικνωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για κινητή συσκευή ενώ είναι σε κίνηση είτε για μεγαλύτερο tablet για όποτε θέλει να καθίσει και να εστιάσει στο περιεχόμενο.

Το κινητό LG Rollable με... ανοιγμένη την οθόνη
Το κινητό LG Rollable με... ανοιγμένη την οθόνη / Πηγή: YouTube

Το LG Rollable αποτελεί μέρος του «Explorer Project» της κορεατικής εταιρείας, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η LG ή το πόσο ακριβώς θα είναι το μέγεθος της οθόνης όταν μεγαλώνει.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα