Νέα
  • ΓΔ: 1409.61 +1.21%
  • Τζίρος: 24,26 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Netflix: Κι όμως, υπάρχουν ακόμη συνδρομητές που λαμβάνουν τους κόκκινους φακέλους

Πηγή: AP

Η πρωτοποριακή υπηρεσία ενοικίασης DVD-by-mail του Netflix μπορεί να έχει χάσει την αίγλη της τη σημερινή εποχή, ωστόσο υπάρχει ακόμα κοινό που πληρώνει για να λαμβάνει τους χαρακτηριστικούς κόκκινους φακέλους με τα DVD.

«Όταν ανοίγεις το γραμματοκιβώτιό σου, είναι κάτι που θέλεις να βρεις αντί για λογαριασμούς», είπε η Konkle, κάτοικος της Savannah της Τζόρτζια, η οποία είναι συνδρομήτρια στην υπηρεσία DVD-by-mail του Netflix από το 2005.

Είναι μια μικρή ευχαρίστηση που απολαμβάνει η Konkle αλλά και άλλοι αφοσιωμένοι συνδρομητές της υπηρεσίας DVD, αλλά δεν είναι σαφές για πόσο ακόμη. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για τα μέσα ενημέρωσης το 2018, ο συνιδρυτής και συν-διευθύνων σύμβουλος του Netflix, Reed Hastings, είχε προτείνει η υπηρεσία DVD-by-mail να κλείσει το 2023.

Όταν συμβεί, ουσιαστικά το Netflix θα βάλει τέλος σε μια υπηρεσία μέσω της οποίας εστάλησαν περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια dvd στις ΗΠΑ σε διάστημα περίπου 25 ετών, ενώ χιλιάδες βιντεοκλάμπ έκλεισαν επειδή δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν την εναλλακτική λύση που πρόσφερε το Netflix.

Με πληροφορίες από AP
 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα