Νέα
  • ΓΔ: 1477.69 -0.27%
  • Τζίρος: 84,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Φρενίτιδα με το Threads: 100 εκατ. χρήστες σε πέντε ημέρες - Πώς απαντά το Twitter

Πηγή: AP

Σπάει όλα τα κοντέρ η νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Threads του Instagram, καθώς σε μόλις πέντε ημέρες έχει ξεπεράσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες, φθάνοντας σε αυτόν τον αριθμό-ορόσημο πιο γρήγορα ακόμη και από το ChatGPT. Για να γίνει κατανοητό, το ChatGPT χρειάστηκε δύο μήνες για να φτάσει τα 100 εκατομμύρια χρήστες, το TikTok εννέα μήνες και το ίδιο το Instagram χρειάστηκε δυόμισι χρόνια.

Η Meta λάνσαρε το Threads την περασμένη εβδομάδα για χρήστες iOS και Android σε 100 χώρες και αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία δωρεάν εφαρμογή στο App Store.

Το Threads, που ανταγωνίζεται το Twitter, στις πρώτες δύο ώρες λειτουργίας του έφτασε τα 2 εκατομμύρια χρήστες και έκτοτε ανεβαίνει σταθερά. Το λανσάρισμα ξεπέρασε κατά πολύ «τις προσδοκίες μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Μαρκ Ζούκερμπεργκ την Παρασκευή.

Οι χρήστες δεν εγγράφονται απλώς, αλλά κάνουν και αναρτήσεις. Από την Πέμπτη έχουν γίνει περισσότερες από 95 εκατομμύρια αναρτήσεις και 190 εκατομμύρια likes στην εφαρμογή.

Πώς αντιδρά το Twitter στον ανταγωνισμό;

Η απάντηση του Twitter στον αυξανόμενο ανταγωνισμό του ήταν μια επιστολή με την οποία απειλούσε να μηνύσει τη Meta, υπονοώντας ότι, μεταξύ άλλων, η Meta προσέλαβε πρώην υπαλλήλους του Twitter με πρόσβαση σε εμπορικά μυστικά.

Ο Ελον Μασκ αρκέστηκε σε μία ανάρτηση στο Twitter, τονίζοντας:  «Ο ανταγωνισμός είναι καλός, η εξαπάτηση δεν είναι».

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ