Νέα
  • ΓΔ: 1273.33 -0.01%
  • Τζίρος: 81,54 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μασκ: Δύο νέες συνδρομές για το X (Twitter) - Η ακριβή δεν θα έχει διαφημίσεις

Πηγή: AP

Δύο νέα επίπεδα premium συνδρομών για τους χρήστες θα ξεκινήσει σύντομα η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην γνωστή ως Twitter, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ιδιοκτήτης της, Ίλον Μασκ.

«Η μία είναι χαμηλότερου κόστους με όλες τις λειτουργίες, αλλά χωρίς μείωση των διαφημίσεων, και η άλλη είναι πιο ακριβή, αλλά δεν θα έχει διαφημίσεις», εξήγησε ο Mασκ σε μια ανάρτηση στο X.


Σύμφωνα με το Reuters, o Μασκ δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα συνδρομητικά σχέδια.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία άρχισε να χρεώνει τους νέους χρήστες με 1 δολάριο στη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες, ως δοκιμαστική περίπτωση πρόσβασης στην πλατφόρμα.

Οι νέοι χρήστες που επέλεξαν να μην εγγραφούν, θα μπορούν «μόνο να διαβάζουν αναρτήσεις, να παρακολουθούν βίντεο και να ακολουθούν λογαριασμούς», ανέφερε η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

Η μέθοδος εγγραφής της "Not A Bot" έχει ως στόχο να μειώσει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία, τη χειραγώγηση της πλατφόρμας και τη δραστηριότητα των bot.

Από τότε που ανέλαβε την πλατφόρμα τον Οκτώβριο του 2022, οι ραγδαίες αλλαγές του Μασκ, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών απολύσεων και της διάλυσης των ομάδων συντονισμού περιεχομένου, οδήγησαν τους διαφημιστές να σταματήσουν τις διαφημίσεις στην υπηρεσία.

Ο Μασκ έχει αναγνωρίσει ότι η πλατφόρμα έχει δεχθεί πλήγμα στα έσοδα και έχει κατηγορήσει ακτιβιστές για την πίεση που ασκούν στους διαφημιστές.

Για να δημιουργήσει έσοδα, ο Μασκ άρχισε να χρεώνει 8 δολάρια το μήνα για τη συνδρομητική υπηρεσία blue check (μπλε σημάδι) και προσπάθησε να προσελκύσει τους διαφημιστές πίσω στο X με προσφορές εκπτώσεων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα