Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

EUROCERT: Δυναμικό «παρόν» στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023

Η EUROCERT, ο μεγαλύτερος ελληνικός ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης με πολυεθνικό χαρακτήρα, έδωσε δυναμικό «παρόν» στη Διεθνή Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 που διεξήχθη 19-22 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών και των υλικών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για οτιδήποτε έχει σχέση με την κατασκευή νέων κτηρίων, την ανακαίνιση, αλλά και να δουν από κοντά νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογίες. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, υλικών, συστημάτων και υπηρεσιών, οι εκθέτες παρουσιάζουν τις λύσεις του μέλλοντος, αναδεικνύοντας την έκθεση ως ένα εξαιρετικό επαγγελματικό εργαλείο

Ειδικότερα, η EUROCERT παρουσίασε στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023,  τις υπηρεσίες Πιστοποίησης τις οποίες παρέχει στις επιχειρήσεις του κλάδου, με έμφαση στα δομικά προϊόντα, στα οποία χορηγεί το Σήμα EUROCERT.

Κεντρική θέση στο Περίπτερο της EUROCERT, είχε η παρουσίαση του νεόδμητου Εργαστηρίου Δομικών Υλικών, EUROCERT TESTING, το οποίο φιλοδοξεί να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Δοκιμών στον κλάδο της Οικοδομής.

Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ