Νέα
  • ΓΔ: 911.91 +0.53%
  • Τζίρος: 56,74 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

TUI: Ενθαρρυντικά δείγματα στον τουρισμό - Αυξάνονται οι κρατήσεις

/ Πηγή: AP Images
TUI / Πηγή: AP Images

Στο 60% της προ κρίσης κίνησης κυμαίνονται μέχρι τώρα οι κρατήσεις για διακοπές το φετινό καλοκαίρι, ανακοίνωσε η TUI, ο μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος παγκοσμίως, χαρακτηρίζοντας τα δείγματα «ενθαρρυντικά» για τη συνέχεια.

Μέχρι τώρα έχουν προχωρήσει σε κρατήσεις 2,8 εκατομμύρια Γερμανοί, επισημαίνει η εταιρία, η οποία θα προσφέρει φέτος το 75-80% των προϊόντων της, αλλά θα είναι σε ετοιμότητα να αυξήσει την προσφορά της, αν τελικά η ζήτηση αυξηθεί πιο δυναμικά.

Κλείνει και άλλα 48 γραφεία στη Βρετανία

ο κλείσιμο και άλλων 48 γραφείων στη Βρετανία ανακοίνωσε ο μεγάλος ταξιδιωτικός όμιλος Tui, ο οποίος έχει ήδη βάλει λουκέτο σε 166 γραφεία στη χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Από το κλείσιμο των γραφείων θα επηρεαστούν 273 εργαζόμενοι, σύμφωνα με την Tui, η οποία θα τους δώσει νέες ευκαιρίες στα υπόλοιπα 314 γραφεία της στη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Το κλείσιμο των  γραφείων γίνεται για λόγους εξοικονόμησης κόστους, καθώς η γερμανική Tui έχει στηριχθεί σε κρατική βοήθεια προκειμένου να αντέξει τον αντίκτυπο από την κατακόρυφη πτώση της ταξιδιωιτικής κίνησης λόγω του κορονοϊού. 

Για να επιβιώσει από την πανδημία της COVID-19, η TUI ανακοίνωσε πέρυσι ότι θα προχωρήσει στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας καθώς και του 30% του κόστους της.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ