Νέα
  • ΓΔ: 893.23 +1.62%
  • Τζίρος: 79,36 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τουρισμός για Ολους: Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση για τους επιπλέον 200.000 δικαιούχους

Η Σοφία Ζαχαράκη, υφυπουργός Τουρισμού / Πηγή: Eurokinissi
Η Σοφία Ζαχαράκη, υφυπουργός Τουρισμού / Πηγή: Eurokinissi

Mετά τις 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη ηλεκτρονική κλήρωση για τους επιπλέον 200.000 δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», όπως είπε στην εκπομπή « Ώρα Ελλάδος» του Open TV, η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

 Στο πρόγραμμα θα διατεθούν άλλα 30-31 εκατομμύρια, σημείωσε η κ. Ζαχαράκης, η οποία εκτίμησε ότι θα υπάρξουν 400.000 δικαιούχοι, ενώ μέχρι σήμερα, υπάρχουν 3.000 δικαιούχοι.

Σύμφωνα με την ίδια, τα voucher των 150 ευρώ είναι μια άμεση συναλλαγή τόσο για τους δικαιούχους όσο και για τους ξενοδόχους.

«Θέλουμε όταν παρέχεται μια  υπηρεσία να μπορεί να πληρώνεται, ειδικά σε μια περίοδο που η ρευστότητα για τις επιχειρήσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική», επεσήμανε η κα. Ζαχαράκη.

Παράλληλα τόνισε ότι σε κάθε νέο πρόγραμμα οι όροι και οι προϋποθέσεις ανανεώνονται.

«Βλέπουμε ότι τα στοιχεία σε κάποιες περιοχές ξεπερνούν και το 2019. […] Αυτό δίνει τον τόνο ότι ο τουρισμός μπορεί να σταθεί ως ένας πολύ σημαντικός πυλώνας της οικονομίας», σχολίασε.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ