Νέα
  • ΓΔ: 1041.51 +0.82%
  • Τζίρος: 118,32 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Β. Κικίλιας: Αναβαθμίζουμε το brand της Σκύρου

Στη Σκύρο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποιώντας συναντήσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους επαγγελματίες τουρισμού.

Μετά από σύσκεψη στο δημαρχείο του νησιού, ο υπουργός Τουρισμού δήλωσε ότι η Σκύρος είναι ένα ιδιαίτερο, πολύ όμορφο νησί το οποίο αποτελεί ιδανικό εναλλακτικό προορισμό.

«Εμείς θέλουμε να τη στηρίξουμε κι άλλο, να βοηθήσουμε όσον αφορά τις υποδομές της, να φτιάξουμε το brand της, και να συμβάλλουμε, έτσι ώστε στο βιώσιμο τουριστικό μοντέλο που έχουμε στον στρατηγικό σχεδιασμό μας, η Σκύρος να αποτελεί ξεχωριστό προορισμό για τους ταξιδιώτες και τους τουρίστες από την Ελλάδα και από το εξωτερικό» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Βασίλης Κικίλιας είναι ο πρώτος υπουργός Τουρισμού στην ιστορία του δήμου μας που επισκέπτεται το νησί μας» ανέφερε ο δήμαρχος Σκύρου Νίκος Μαυρίκος και υπογράμμισε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα συμβάλλουν στην προσπάθεια που γίνεται για τουριστική αναβάθμιση, οικονομική ανάπτυξη και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο νησί.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε επίσης τον κ. Κικίλια για τη συμβολή του από τη θέση του υπουργού Υγείας στην περίοδο της πανδημίας και, πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με τη στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού με ανθρώπινο δυναμικό.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ