Νέα
  • ΓΔ: 1021.16 -3.06%
  • Τζίρος: 89,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κικίλιας: Σίφνος η καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό

Το νέο φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Σίφνου με τίτλο «Σίφνος, το νησί της αρμονίας» παρουσιάστηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 στο Ίδρυμα Ευγενίδου σε ειδική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος και οι εκδόσεις Μίλητος, οι οποίες επιμελήθηκαν τη συγκεκριμένη ποιοτική έκδοση.

Στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος, που γέμισε από εκπροσώπους του πολιτισμού, των τεχνών, του τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης, χαιρετισμό μέσω βίντεο απηύθυνε ο πουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, που χαρακτηριστικά αποκάλεσε τη Σίφνο ως την καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο λεύκωμα «φιλοξενούνται» επιπλέον σύντομα κείμενα από τους καταξιωμένους ανθρώπους της τέχνης Εμίρ Κοστουρίτσα και Σταμάτη Φασουλή καθώς και από τον κ. Δημητριάδη–Ευγενίδη. Παράλληλα, την ίδια ημέρα, εγκαινιάσθηκε στο χώρο του Ιδρύματος, έκθεση φωτογραφικών έργων του κ. Γιαννέλου με τίτλο «Σίφνος. Τόπος. Φως.», που θα διαρκέσει έως τις 12 Φεβρουαρίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και οι ώρες λειτουργίας της είναι Δευτέρα-Τρίτη 10:00-15:00 και Τετάρτη-Κυριακή 10:00-20:00. «Το νέο λεύκωμα αποτελεί μια κατάθεση ψυχής 200 σελίδων μέσα από καλαίσθητες φωτογραφίες και φροντισμένα κείμενα που αποτυπώνουν το φυσικό κάλλος, την αρχιτεκτονική, τη γραφικότητα των χωριών, την μακραίωνη ιστορία πίσω από μνημεία, την γοητεία των μοναστηριών και εκκλησιών, την παράδοση της γαστρονομίας και πάνω από όλα τη στάση ζωής των ντόπιων. Μέλημα του δήμου είναι το λεύκωμα και η νέα συλλογή φωτογραφιών να συνοδεύουν κάθε προσπάθειά μας για εξωστρέφεια και ανάδειξη του προορισμού», δήλωσε μετά την παρουσίαση η δήμαρχος, κ. Ναδάλη.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα