Νέα
  • ΓΔ: 1210.77 +1.44%
  • Τζίρος: 47,09 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Προορισμοί τελευταίας στιγμής με λιγότερα από 300 ευρώ

Πηγή: Eurokinissi

Βρισκόμαστε μία ανάσα από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και οι προ-κρατήσεις στους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας έχουν «χτυπήσει» κόκκινο, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε ακίνητα που είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, όπου μπορεί κάποιος να βρει οικονομικές επιλογές, κάτω από 300 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις. 

Στην ηπειρωτική χώρα, καταγράφονται ποσοστά προ-κρατήσεων που κυμαίνονται από 75% έως 94% και στη νησιωτική χώρα από 77% έως 93%. Η Πελοπόννησος καταγράφει ποσοστά που αγγίζουν το 74%, οι Κυκλάδες το 91%, τα Νησιά του Ιονίου το 92% και η Χαλκιδική το 86%.

Διαβάστε επίσης: Airbnb: Βουλιάζουν δημοφιλείς προορισμοί το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος - Οι τιμές σε top περιοχές

Η ύπαρξη του κλάδου των βραχυχρόνιων μισθώσεων στη χώρα μας, παρέχει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ακινήτων σε μη δημοφιλείς προορισμούς να «εκμεταλλευτούν» την ιδιοκτησία τους και ταυτόχρονα να αναδειχτούν μέσω της πλατφόρμας νέοι προορισμοί, που διαθέτουν ακίνητα προς μίσθωση σε οικονομικές τιμές για την εποχή.

29 Ηπειρωτικοί προορισμοί  

Οσοι δεν κατάφεραν να προγραμματίσουν εγκαίρως τις διακοπές τους για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, και δεν διαθέτουν ή/και δεν επιθυμούν να δαπανήσουν υψηλά ποσά, μπορούν να επιλέξουν προορισμούς σε Μεσσηνία, Αχαΐα, Κορινθία, Ηλεία, Αργολίδα, Χαλκιδική, Ήπειρο και Φθιώτιδα. Προορισμοί που το συνολικό κόστος διαμονής δεν ξεπερνά τα 300€ για τρεις διανυκτερεύσεις, σε κατοικία κατάλληλη για οικογένεια.

Όσοι κατοικούν στην Αττική, ευκολότερα θα επιλέξουν προορισμούς στη Πελοπόννησο, την Εύβοια ή/και την Φθιώτιδα. Προορισμοί που δεν απέχουν άνω των 2-2,5 ωρών χιλιομετρική απόσταση.

Στην Πελοπόννησο, υπάρχουν επιλογές όπως το Καλαμάκι Μεσσηνίας όπου το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις σε κατοικία 45 τ.μ. διαμορφώνεται στα 246€, στη Ζαχάρω του Ν.Ηλείας, κατοικία 40 τ.μ. μισθώνεται προς 197€, στα Σελιανίτικα της Αχαΐας, κατοικία 35 τ.μ. με ζητούμενο μίσθωμα 164€.

Οικονομικές επιλογές υπάρχουν και στη Κορινθία, όπως στο Βραχάτι, στο Κιάτο και στο Λουτράκι. Όπου μπορείς να αναζητήσεις κατοικίες 45 τ.μ.- 60 τ.μ., με μίσθωμα από 180€ έως 280€ για τρεις διανυκτερεύσεις.

Οι Θεσσαλονικείς που θα ταξιδέψουν προς τη Χαλκιδική, μπορούν να αναζητήσουν κατοικίες από 38 τ.μ. έως 45 τ.μ. με κόστος μίσθωσης για τρεις διανυκτερεύσεις που δεν θα ξεπερνά τα 180€.

18 Νησιωτικοί προορισμοί

Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στη νησιωτική Ελλάδα, μπορούν να επιλέξουν προορισμούς στα νησιά των Κυκλάδων, των Ιονίων Νήσων αλλά και των Σποράδων.

Κατοικία 54 τ.μ. στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς μισθώνεται προς 258€ για τρεις διανυκτερεύσεις, ενώ στο Αργοστόλι, κατοικία 65 τ.μ. προς 331€. Στη Ζάκυνθο, κατοικία 45 τ.μ. στο Λαγανά, μισθώνεται προς 256€ και στη πολυσύχναστη παραλία του Τσιβιλί, το κόστος διαμονής αγγίζει τα 260€ για κατοικία 75 τ.μ.

Στην Λευκάδα, κατοικία 30 τ.μ. στη παραλία Βασιλική, μισθώνεται προς 260€ για τρεις διανυκτερεύσεις και στο Νυδρί, κατοικία 50 τ.μ. μισθώνεται προς 268€.

Στον Πόρο, κατοικία 52 τ.μ. κοστίζει 262€ για τρεις διανυκτερεύσεις, στην Σκιάθο 201€ και στη Σκόπελο, κατοικία 60 τ.μ., 156€ για τρεις διανυκτερεύσεις.

Στη περιοχή Παροικιά της Πάρου, κατοικία 70 τ.μ. μισθώνεται προς 220€ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ στην Άνδρο, στο χωρίο Μπατσί,  κατοικία 40 τ.μ. μισθώνεται προς 233€.

Όσοι θελήσουν να κινηθούν ακτοπλοϊκά από την Αττική, μπορούν να επισκεφτούν την Άνδρο, τη Σύρο, την Πάρο και την Τήνο. Αν και βρισκόμαστε εντός της καλοκαιρινής σεζόν, μια καλή αναζήτηση σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, μπορεί να φανεί χρήσιμη για να βρείτε οικονομικές επιλογές διαμονής, ακόμη και σε περιόδους υψηλής ζήτησης.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates
Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ