Νέα
  • ΓΔ: 1420.4 +1.96%
  • Τζίρος: 97,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δυναμική εκκίνηση για την Costa Navarino - Από Γερμανία και Σκανδιναβία οι πρώτοι επισκέπτες

Δυναμική εκκίνηση για τη νέα τουριστική χρονιά πραγματοποιεί η Costa Navarino τον Φεβρουάριο, καθώς ήδη από τις 18 του μήνα, το ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino άνοιξε τις πύλες του με πολύ θετικά μηνύματα. Με δεδομένο το γεγονός ότι ουσιαστικά είναι το πρώτο Resort της χώρας που ανοίγει την τουριστική σεζόν του 2024, η πληρότητα είναι πολύ θετική, όπως τονίστηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Μάλιστα το κοινό της Costa Navarino αυτή την περίοδο απαρτίζεται κυρίως από golfers (Γερμανία και Σκανδιναβία) με τις απευθείας πτήσεις από Μόναχο και Στοκχόλμη να συντελούν στην επισκεψιμότητα από τις εν λόγω αγορές.

Σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν για την Costa Navarino το 2024 σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη της οικιστικής κοινότητας των Costa Navarino Residences, καθώς και την πρώτη πλήρη σεζόν για τη Navarino Agora, η οποία είναι ανοικτή για όλους όσοι ζουν ή επισκέπτονται τη Μεσσηνία. Στο μεταξύ πρέπει να τονιστεί ότι η φετινή χρονιά αποτελεί την πρώτη πλήρη σεζόν για το υπερπολυτελές Mandarin Oriental, Costa Navarino, το οποίο έχει ενισχύσει τις επιλογές διαμονής που περιλαμβάνουν το W Costa Navarino, The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Σε ό,τι αφορά την έναρξη της λειτουργία των υπόλοιπων μονάδων τονίζεται ότι το Mandarin Oriental, Costa Navarino θα λειτουργήσει την 1η Απριλίου, παρουσιάζοντας μέσα στη χρονιά 5 νέες βίλες 3 υπνοδωματίων και τη νέα Royal Villa 5 υπνοδωματίων. Το The Romanos, a Luxury Collection Resort ξεκινά τη λειτουργία του στις 25 Απριλίου, ενώ το W Costa Navarino ξεκινά τη λειτουργία του στις 3 Μαΐου. Τέλος το 2024 η οικιστική κοινότητα των Costa Navarino Residences μεγαλώνει και υποδέχεται τους ιδιοκτήτες της γειτονιάς Rolling Greens στο Navarino Dunes. Η αυξανόμενη ζήτηση για πολυτελείς κατοικίες που αναπτύσσονται σύμφωνα με τις αρχές αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino και πλαισιώνονται από ένα οικοσύστημα δραστηριοτήτων και εμπειριών, οδήγησε στην πρόσφατη προσθήκη της Valley Greens, όπως τονίζεται.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ