Νέα
  • ΓΔ: 895.87 +0.13%
  • Τζίρος: 38,02 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Wall Street: Κλείσιμο με απώλειες για Dow Jones, Nasdaq και S&P 500

Στο «κόκκινο» κινήθηκε σήμερα η Wall Street, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας εβδομάδας, με τους τρεις βασικούς χρηματιστηριακούς δείκτες να κλείνουν με απώλειες. Ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,72% ή 250,19 μονάδες, στις 34.496,06, ο S&P 500 βρέθηκε στο -0,70% και στις 4.361,19 μονάδες, ενώ ο Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,60%, στις 14.486,20 μονάδες.

Οι περισσότερες μετοχές είχαν διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, αλλά προς το τέλος οι πωλήσεις εντάθηκαν και έτσι οι δείκτες έκλεισαν με απώλειες. 

Αναλυτές μεγάλων αμερικανικών τραπεζών, όπως της JP Morgan και τη Goldman Sachs, θεωρούν ότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για αγορά μετοχών, εκτιμώντας ότι η αύξηση του πληθωρισμού θα είναι προσωρινή.

«Παρά τη βραχυπρόθεσμη αβεβαιότητα, αναμένουμε ότι η χρηματιστηριακή αγορά θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά καθώς οι επενδυτές πιστεύουν περισσότερο πως ο πληθωρισμός θα είναι προσωρινός», έγραψαν αναλυτές της Goldman Sachs στους πελάτες τους.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα έχουμε ανακοινώσεις αποτελεσμάτων γ’ τριμήνου των μεγάλων τραπεζικών ομίλων, όπως των JP Morgan, Goldman Sachs, Bank of America, Morgan Stanley, Wells Fargo και Citigroup.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ