Νέα

Bitcoin: Υποχώρησε σε χαμηλό τριμήνου - Κάτω από τα 19.000 δολάρια

Σε νέα χαμηλά επίπεδα υποχώρησαν οι τιμές των κρυπτονομισμάτων σήμερα, λόγω ανησυχιών για παρεμβάσεις των ρυθμιστικών Αρχών και καθώς οι επενδυτές αποφεύγουν τα πιο ριψοκίνδυνα assets εν μέσω παγκόσμιας αύξησης των επιτοκίων.

Η τιμή του bitcoin σημείωνε το απόγευμα απώλειες πάνω από 6% και κινείτο στα 18.765 δολάρια, ενώ νωρίτερα είχε υποχωρήσει έως τα 18.387 δολάρια που είναι χαμηλό τριμήνου.

Το Ether, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, σημείωνε απώλειες 8,5% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 1.316 δολάρια

Ακόμη μεγαλύτερη πτώση σημείωναν τα περισσότερα άλλα μικρότερα crypto.

Το blockchain Ethereum, στο οποίο στηρίζεται το ether, αναβαθμίστηκε το Σαβατοκύριακο, περιορίζοντας τη χρήση ενέργειας και αλλάζοντας τον τρόπο επεξεργασίας των συναλλαγών.

Η τιμή του μειώθηκε εν μέσω κάποιων ερμηνειών των δηλώσεων του προέδρου της αμερικανικής επιτροπής κεφαλαιαγοράς, Γκάρι Γκένσλερ, την περασμένη εβδομάδα ότι η νέα δομή του blockchain μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον ρυθμίσεις.

Με πληροφορίες από Reuters

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ