Νέα
  • ΓΔ: 1275.09 +0.14%
  • Τζίρος: 320,56 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Binance: Ξεμπλόκαραν οι αναλήψεις bitcoin εν μέσω μεγάλου όγκου συναλλαγών

Πηγή: Twitter

To ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance σταμάτησε τις αναλήψεις bitcoin για αρκετές ώρες σήμερα, επικαλούμενο μεγάλους όγκους και αύξηση των τελών επεξεργασίας, για να τις αποδεσμεύσει στη συνέχεια με υψηλότερο κόστος.

Αρχές χθες το βράδυ και νωρίς σήμερα το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο crypto στον κόσμο διέκοψε τις αναλήψεις bitcoin, αναφέροντας μεγάλο πλήθος εκκρεμών συναλλαγών.

Η διακοπή ώθησε το bitcoin χαμηλότερα, με την τιμή του να διαμορφώνεται κάτω από τα 28.000 δολάρια, με απώλειες 3,2%.

«Τα τέλη που θεσπίσαμε δεν έλαβε υπόψη την πρόσφατη εκτίναξη στα τέλη του δικτύου αερίου… Αντικαθιστούμε τις εκκρεμείς συναλλαγές για ανάληψη bitcoin με υψηλότερα τέλη», ανέφερε η Binance σε tweet.

Τα τέλη αερίου αφορούν τις πληρωμές που γίνονται σε όσους κάνουν εξόρυξη crypto. «Αν το ποσό της ανάληψης είναι μεγάλο, τα τέλη αερίου που απαιτούνται για να διεκπεραιωθεί η συναλλαγή μπορούν επίσης να είναι υψηλά», δήλωσε εκπρόσωπος του τεχνολογικού ομίλου blockchain. Coinllectibles and Marvion.

«Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι οδήγησε στις μεγάλες αναλήψεις… Για να εμποδίσουμε μία αντίστοιχη επανεμφάνιση… τα τέλη μας προσαρμόστηκαν», ανέφερε η Binance.

Με πληροφορίες από Reuters 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ