Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΓΟΡΕΣ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Wall Street: 3+1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ανοίξει το χρηματιστήριο

Πηγή: AP

Ακολουθούν τα πιο σημαντικά νέα που χρειάζονται οι επενδυτές για να ξεκινήσουν την ημέρα των συναλλαγών τους:

1. Οκτώ στη σειρά

Ο Dow επέκτεινε το νικηφόρο σερί του σε οκτώ συνεδριάσεις την Τετάρτη. Ο δείκτης blue-chip αποδίδει καλά καθώς τα τριμηνιαία αποτελέσματα των εταιρειών είναι ισχυρότερα από το αναμενόμενο σε αυτή τη περίοδο.

Το πρωί της Πέμπτης φέρνει επίσης περισσότερα κέρδη, συμπεριλαμβανομένων των Johnson & Johnson και American Airlines. Οι επενδυτές θα αφομοιώσουν επίσης τα στοιχεία για τις εβδομαδιαίες αποζημιώσεις ανεργίας και τις υπάρχουσες πωλήσεις κατοικιών. Ακολουθήστε ζωντανές ενημερώσεις της αγοράς .

2. Netflix εναντίον του κόσμου

Οι μετοχές του Netflix έπεσαν στις συναλλαγές εκτός ωραρίου, αλλά εκτός από την απώλεια εσόδων, η έκθεση κερδών του γίγαντα ροής την Τετάρτη ξεπέρασε τις προσδοκίες για κέρδη και προσθήκες συνδρομητών.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το Netflix επωφελείται όντως από την καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης. Θα πρέπει να αναμένεται μια μικρή αύξηση κερδών, δεδομένου ότι η μετοχή του Netflix αυξήθηκε περισσότερο από 60% φέτος μέχρι το κλείσιμο της Τετάρτης.

Η εταιρεία βρίσκεται σε ισχυρότερη θέση από άλλες μεγάλες εταιρείες πολυμέσων, οι οποίες αγωνίζονται να κάνουν τις.

Τώρα με τις δύο απεργίες που έκλεισαν το Χόλιγουντ, το Netflix μπορεί να εξαρτάται περισσότερο από τις διεθνείς προσφορές του, καθώς οι ανταγωνιστές καταναλώνουν περιεχόμενο.

3. Κρίσιμο περιθώριο για την Tesla

Η Tesla κέρδισε στις πρώτες και κάτω γραμμές όταν ανέφερε κέρδη μετά το καμπανάκι της Τετάρτης, αλλά τα αδύναμα περιθώρια κέρδους και μια προειδοποίηση για επιβράδυνση της παραγωγής φάνηκε να παρασύρουν τη μετοχή κατά τη διάρκεια των συναλλαγών εκτός ωρών.

«Συνεχίζουμε να στοχεύουμε 1,8 εκατομμύρια παραδόσεις οχημάτων φέτος, αλλά αναμένουμε ότι η παραγωγή του τρίτου τριμήνου θα μειωθεί λίγο, επειδή έχουμε καλοκαιρινές διακοπές λειτουργίας για πολλές εργοστασιακές αναβαθμίσεις», δήλωσε ο CEO Elon Musk.

Ενώ η κατασκευάστρια ηλεκτρικών οχημάτων έχει παραδώσει τελευταία περισσότερα οχήματα στους πελάτες, πολλά από αυτά οφείλονται σε μειώσεις τιμών. Αυτό, με τη σειρά του, συμπίεσε τα λειτουργικά και μεικτά περιθώρια κέρδους της Tesla, τα οποία έφτασαν στο χαμηλότερο επίπεδο σε τουλάχιστον πέντε τρίμηνα, αναφέρει η Lora Kolodny του CNBC.

4. Η Medtech ανυψώνει την J&J

Η Johnson & Johnson αύξησε τις προοπτικές της για το έτος καθώς σημείωσε υψηλότερα από τα αναμενόμενα έσοδα δεύτερου τριμήνου το πρωί της Πέμπτης.

Η εταιρεία επωφελήθηκε από την ανάπτυξη των πωλήσεων medtech, η οποία ήταν το αποτέλεσμα της αύξησης των μη επειγουσών χειρουργικών επεμβάσεων που αναβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η θετική έκθεση και η υψηλότερη καθοδήγηση έρχονται καθώς η μετοχή της J&J δυσκολεύεται. Έχει υποχωρήσει περίπου 10% μέχρι στιγμής φέτος μέχρι το κλείσιμο της Τετάρτης, σε σύγκριση με τα ευρύτερα κέρδη της αγοράς.

Πηγή: CNBC.COM

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ