Νέα
  • ΓΔ: 798.41 +0.71%
  • Τζίρος: 59,75 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αυτοκίνητο: Δεκάδες οδηγοί Τέσλα κλειδώθηκαν έξω από τα οχήματά τους - Ο λόγος

Πηγή: AP Images
Πηγή: AP Images

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνει τα αυτοκίνητα της Τέσλα να ξεχωρίζουν είναι ο ένας από τους τρόπους που μπορούν οι ιδιοκτήτες τους να τα ξεκλιεδώσουν και να τα θέσουν σε λειτουργία.

Εκτός από την παραδοσιακή πλέον, κάρτα-κλειδί, όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα από τα οχήματα της συγκεκριμένης αυτοκινητοβιομηχανίας μπορούν να μπουν σε αυτά μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό τους.

Τι συμβαίνει όμως αν αυτή η εφαρμογή δεν λειτουργεί; Σύμφωνα με το CNN, δεκάδες οδηγοί Τέσλα δεν μπορούσαν να μπουν στα αυτοκίνητά τους, όταν «κράσαρε» το ειδικό app της εταιρείας.

Οι αναφορές από όλο τον κόσμο και η συγγνώμη του Μασκ

Το πρόβλημα ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ με τις πρώτες αναφορές να γίνονται στον εξειδικευμένο ιστότοπο ηλεκτρικών οχημάτων Electrek, ο οποίος άρχισε να λαμβάνει αναφορές από ιδιοκτήτες Tesla στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Εν συνεχεία, οδηγοί από την Ευρώπη και την Ασία δήλωσαν επίσης πως είχαν πρόβλημα με συνολικά πάνω από 500 χρήστες να καταγγέλουν ότι αντιμετώπισαν  σφάλμα σύμφωνα.

«Ζητάμε συγγνώμη, θα λάβουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά», έγραψε ο Έλον Μασκ στο Twitter, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Electek, τα συστήματα της Tesla σπάνια έχουν διακοπές λειτουργίας, αν και όπως μεταδίδει το ίδιο Μέσο Ενημέρωσης τον Σεπτέμβριο του 2020, είχαν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ AUTO

Περισσότερα