Νέα
  • ΓΔ: 1209.34 +1.32%
  • Τζίρος: 71,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Betsson, οι οδηγοί του Moto GP και οι Nazionale Pilo< F1 Drivers, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό στη Μύκονο

Betsson και Nazionale Pilo1, μετά την περσινή εντυπωσιακή διοργάνωσή τους στη Μύκονο, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους στο Νησί των Ανέμων στις 24 Αυγούστου, για ένα ακόμα γεγονός που έχει ως σκοπό να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό σχετικά με την οδική ασφάλεια.

Μαζί τους και κορυφαίοι οδηγοί του Moto GP όπως οι Τζιακόμο Αγκοστίνι, Πέκο Μπανάια, Ενέα Μπαστιανίνι, Φράνκο Μορμπιντέλι, Λούκα Μαρίνι και Μάρκο Μπετζέκι, οι οποίοι από την πλευρά τους θα ταξιδέψουν στη Μύκονο για να προσφέρουν φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο.

Η Betsson, οι οδηγοί της Nazionale Pilo1 και οι οδηγοί του Moto GP θα βρεθούν στην πίστα του Kartland για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο με μότο το «Κάντο όπως εγώ: Τρέξε στην πίστα, ΟΧΙ στον δρόμο». Όπως πάντα ο εκπρόσωπος της Nazionale Pilo1 αλλά και ιδρυτής του οργανισμού safe-drive.org, Κώστας Μαστοράκης, έχει αναλάβει την ενορχήστρωση όλης της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ξεκινήσει στις 19:00 στο Chora Mykonos, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας καρτ και θα ακολουθήσει το επίσημο δείπνο στο Frasco στον Καλαφάτη.

Αρωγοί στην προσπάθεια της διοργάνωσης, θα είναι το Υπουργείο Τουρισμού, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Μυκόνου, καθώς επίσης η Κα. Λούλα Λόη Αλαφογιάννη και το Ευρω-Αμερικάνικο συμβούλιο Γυναικών (EAWC).

Betsson και Nazionale Pilo1, είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους και στις 23 Μαΐου 2023 στο γήπεδο Louis II στο Μονακό. Την εβδομάδα που το πριγκιπάτο φιλοξενεί το Grand Prix της F1, πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας «World Stars Football Match» ανάμεσα στην ομάδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Nazionale Pilo1 και της ομάδας του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’, Star Team For The Children.

 

Το Betsson Founda1on υπήρξε υποστηρικτής του μεγάλου φιλανθρωπικού αυτού αγώνα και αποτέλεσε τον Μεγάλο Χορηγό της Nazionale Pilo1. Μεταξύ των διάσημων πιλότων ήταν οι Σαρλ Λεκλέρκ αλλά και οι Κάρλος Σάινθ, Φελίπε Μάσα και Πιερ Γκασλί και ο πρίγκιπας Αλβέρτος τίμησε με την παρουσία του τον αγώνα και ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα δίπλα στους πάγκους των 2 ομάδων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ AUTO

Περισσότερα