Νέα
  • ΓΔ: 908.99 -0.64%
  • Τζίρος: 23,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ελλάκτωρ: Το παρασκήνιο πίσω από την ξαφνική μεταβίβαση του 3,60% των μετοχών του Ομίλου

Ελλάκτωρ
Πηγή: Ελλάκτωρ

Στην Reggeborgh πέρασε πακέτο 7,73 εκατ. μετοχών της Ελλάκτωρ που αντιπροσωπεύει το 3,60% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, στην τιμή των 1,45 ευρώ ανά μετοχή.

Η μεταβίβαση έγινε μέσω του Χρηματιστηρίου μετά το άνοιγμα με premium 4% σε σχέση με την τρέχουσα τιμή των 1,3950 ευρώ και ήταν συνολικού όγκου 7.734.562 μετοχών με συνολική αξία 11,2 εκατ. ευρώ.

Πηγές με γνώσεις γύρω από την συγκεκριμένη μεταβίβαση, τόνιζαν στην «Η» ότι η επίμαχη μεταβίβαση δεν αφορά τη συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ της Reggeborgh και του Λεωνίδα Μπόμπολα.

Η σημερινή αγοραπωλησία, δηλαδή, δεν αφορά στην πώληση του υπολοίπου της μετοχικής συμμετοχής του Λ. Μπόμπολα στους Ολλανδούς επενδυτές

Yπενθυμίζεται ότι η Reggeborgh έχει ενεργοποιήσει το call option που είχε συνάψει με τον Λεωνίδα Μπόμπολα από τις 28 Μαΐου και έκτοτε έχει αποκτήσει το 9,5% των μετοχών ή 20,3 εκατ. μετοχές στην τιμή των 1,20 ευρώ ή συνολικά 24,4 εκατ. ευρώ.

Οι ίδιες, μάλιστα, υπογραμμίζουν στην «Η» ότι στην σημερινή μεταβίβαση δεν εμπλέκεται ούτε ο εφοπλιστής Διαμαντής Διαμαντίδης. 

Όσον αφορά στο ποιος τελικά εμπλέκεται, πήγε προσκείμενες στον Όμιλο Ελλάκτωρ απαντούν - προς το παρόν - με την φράση «Ουδέν σχόλιο»...

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ