Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom Telecom: Ελαβε πιστοποίηση ασύρματων συστημάτων από τον Καναδά

Πιστοποίηση από το υπουργείο Καινοτομίας, Επιστήμης και Οικονομικής Ανάπτυξης του Καναδά (ISED) έλαβαν δύο ασύρματες λύσεις της Intracom Telecom, WiBAS G5 evo-BS και WiBAS G5 Connect+, που λειτουργούν στη συχνότητα των 24 GHz.

Επιπλέον, το ραδιοσύστημα E-Band UltraLink-GX80, το οποίο είναι ιδανικό για εφαρμογές μεταφοράς δεδομένων όπου απαιτείται πολύ υψηλή χωρητικότητα - τύπου οπτικών ινών - έως και 10 Gbit/s διεπαφή, κρίθηκε συμβατό με τις προδιαγραφές της Καναδικής αρχής.

«Η αναγνώριση από το ISED πιστοποιεί ότι το υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε αγοράς παγκοσμίως. Έχουμε ξεκινήσει πιλοτική εφαρμογή της πλατφόρμας WiBAS G5 των 24 GHz σε ενδιαφερόμενο πελάτη, καθώς ο Καναδάς είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για δοκιμές ημιαστικών και αγροτικών FWA δικτύων.

Τα WiBAS G5 evo-BS, WiBAS G5 Connect+ και UltraLink-GX80 της Intracom Telecom, τα οποία είναι σύμφωνα, πλήρως, με τις απαιτήσεις του ISED, θα συμβάλουν στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας της χώρας και θα παρέχουν χωρητικότητες πολλαπλών Gbps», σχολίασε ο Δημήτρης Παντελόπουλος, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης στην Intracom Telecom.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ