Νέα
  • ΓΔ: 1417.32 +0.93%
  • Τζίρος: 5,21 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος: Η Ελ. Παπασπυροπούλου νέα γενική διευθύντρια

Πηγή: eaee.gr

Αποχωρεί η Μαργαρίτα Αντωνάκη από τη θέση της γενικής διευθύντριας της Eνωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και το θέμα συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο 27 χρόνων στη γενική διεύθυνση της ΕΑΕΕ και 50 ετών συνολικά στην ασφαλιστική αγορά, ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησης. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΕΕ ευχαρίστησε θερμά την κυρία Αντωνάκη για την μακρόχρονη προσφορά της στην ΕΑΕΕ και το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.

Τη θέση της γενικής διευθύντριας της ΕΑΕΕ αναλαμβάνει από 1.4.2022 η Ελίνα Παπασπυροπούλου. Η κυρία Παπασπυροπούλου είναι καταξιωμένο στέλεχος με εμπειρία άνω των 25 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η κυρία Αντωνάκη θα παραμείνει στην ΕΑΕΕ για διάστημα 6 μηνών από την ανάληψη καθηκόντων της νέας γενικής διευθύντριας προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή προσαρμογή».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ