Νέα
  • ΓΔ: 805.79 -0.57%
  • Τζίρος: 48,50 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ελλάκτωρ - Motor Oil: Ανεστάλη προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών τους

Ελλάκτωρ
Πηγή: Ελλάκτωρ

Σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης βρίσκονται από την έναρξη της συνεδρίασης οι μετοχές των ΕΛΛΑΚΤΩΡ και MOTOR OIL μετά τις φήμες περί εξαγοράς του ποσοστού των δύο εφοπλιστών (Μπάκου, Καυμενάκη) από την Motor Oil.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, «Μετά από σχετικό αίτημα της Επ. Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλονται προσωρινά από σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, η διαπραγμάτευση των χρηματοπιστωτικών μέσων των Εταιρειών Ελλάκτωρ και Motor Oil, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005, για λόγους προστασίας του Επενδυτικού Κοινού και της ομαλής λειτουργίας της Αγοράς των κινητών αξιών των ως άνω Εταιρειών και μέχρις ότου παρασχεθεί ενημέρωση στο Επενδυτικό Κοινό αναφορικά με την πιθανή υλοποίηση της συναλλαγής. Αναστέλλονται επίσης προσωρινά και τα Παράγωγα Προϊόντα και ο δανεισμός επί των μετοχών των ανωτέρω Εταιρειών»

Για την παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είχε προειδοποιήσει χθες και ο Καγκελάριος επισημαίνοντας τις φήμες περί εφοπλιστών και οικογένειας Βαρδινογιάννη και ότι η μετοχή της Ελλάκτωρ κινούνταν εδώ και αρκετές συνεδριάσεις (μέσα σε πτωτικό περιβάλλον) έντονα ανοδικά και , κυρίως , με μεγάλους όγκους συναλλαγών.

Διαβάστε επίσης:

Καγκελάριος: Ποιος «τροφοδοτεί» την Ελλάκτωρ - Νέα μέτρα και μετοχές ενέργειας

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ