Νέα
  • ΓΔ: 816.68 -0.30%
  • Τζίρος: 44,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Fourlis: Νέα επένδυση 11 εκατ. σε logistics υψηλής τεχνολογίας

Logistics
Πηγή: Pexels

Ο όμιλος ανέθεσε στην αυστριακή εταιρεία KNAPP AG την υλοποίηση επένδυσης σε logistics για τις ανάγκες του κλάδου αθλητικών ειδών (INTERSPORT –THE ATHLETE’S FOOT).

Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί στο ακίνητο του ομίλου στα Οινόφυτα Βοιωτίας και αφορά υψηλής τεχνολογίας αυτοματοποιημένο εξοπλισμό για τη διακίνηση των προϊόντων αθλητικών ειδών, τόσο προς τα φυσικά καταστήματα, όσο και προς τους καταναλωτές των ηλεκτρονικών καταστημάτων (Eshop) της INTERSPORT και ATHLETE’S FOOT σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, και Κύπρο.

Το σύστημα παρέχει μέγιστη ευελιξία ως προς την επεξεργασία  άμεσης αναπλήρωσης αποθεμάτων και ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Η επένδυση θα γίνει από την TRADE LOGISTICS AEBE, θυγατρική του ομίλου και το σύνολο της ανέρχεται σε 11εκατ. ευρώ. Η έναρξη λειτουργίας της νέας επένδυσης έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2022.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ