Νέα
  • ΓΔ: 1426.2 +0.27%
  • Τζίρος: 82,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα υπηρεσία της Uber: Κράτηση ταξί έως και 90 ημέρες νωρίτερα

Πηγή: AP

Τη νέα υπηρεσία, «Uber Reserve», που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κράτηση ταξί μιας διαδρομής στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, έως και 90 ημέρες νωρίτερα εγκαινιάζει από σήμερα η Uber, όπως ανακοίνωσε.

Η υπηρεσία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προχωρήσουν σε κράτηση διαδρομής από 30 λεπτά έως και τρεις μήνες νωρίτερα, προσφέροντας εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με το εύρος κόστους της διαδρομής. Οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν σε ακύρωση της διαδρομής έως και 60 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα επιβίβασης στο ταξί, χωρίς χρέωση ακύρωσης.

«Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην εφαρμογή Uber, και μέσω του Reserve να εισάγετε την ημερομηνία, την ώρα και τη διαδρομή σας από 90 ημέρες νωρίτερα έως και μισή ώρα πριν το προγραμματισμένο δρομολόγιο. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζετε ότι ένα Uber Taxi θα σας περιμένει πέντε λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης και θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας χωρίς εκπλήξεις ή απρόοπτα» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Uber.

Η υπηρεσία Reserve είναι ήδη διαθέσιμη σε πάνω από 90 ευρωπαϊκές πόλεις και άνω των 50 χωρών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσθέτουμε νέες λειτουργίες στην εφαρμογή μας στην Ελλάδα με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιβατών μας, είτε είναι κάτοικοι είτε επισκέπτες της χώρας. Στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε την πιο απρόσκοπτη εμπειρία μετακίνησης, ειδικά σε μια περίοδο όπως το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του οποίου παρατηρείται μια αύξηση των αιτημάτων κράτησης για διαδρομές από/προς αεροδρόμια και λιμάνια. Παρά το γεγονός ότι το Uber Reserve είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιείται συστηματικά για επαγγελματικές μετακινήσεις, είναι πεποίθησή μου ότι πολλοί χρήστες της εφαρμογής μας θα χαρούν να προγραμματίσουν τις διαδρομές τους εκ των προτέρων με το Uber Reserve με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές", σχολίασε η Σαρίτα Βαρούχ, γενική διευθύντρια της Uber Ελλάδας.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ