Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

JYSK: Επεκτείνει το δίκτυό της - Πού ανοίγει νέο κατάστημα

Αύριο Πέμπτη 5 Οκτωβρίου ανοίγει το νέο κατάστημα JYSK στις Τζιτζιφιές. Η JYSK διαθέτει πλέον 57 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα στη χώρα μας.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της που με το νέο κατάστημα στις Τζιτζιφιές θα αριθμεί πλέον 57 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ η JYSK διαθέτει και εξιδεικευμένο τμήμα Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες της.

Tο πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα ή και περισσότερα αν βρεθούν τα κατάλληλα σημεία σε πόλεις της περιφέρειας ή δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που δεν διαθέτουν ήδη κατάστημα.

Το νέο οικονομικό έτος της JYSK ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου και ο Sandor Szimeiszter, Country Director JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας είναι αισιόδοξος ότι θα είναι το ίδιο επιτυχημένο όσο και το προηγούμενο. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο έκλεισε με εντυπωσιακά αποτελέσματα καθώς πετύχαμε ανάπτυξη τζίρου 18% και φτάσαμε τα 97.5 εκ. ευρώ. Επίσης ανοίξαμε δύο νέα καταστήματα και ανακαινίσαμε άλλα εννέα στο νέο store concept 3.0. Όλα αυτά έγιναν χάρη στην καταπληκτική ομάδα της JYSK Ελλάδας και στην αφοσίωση στους στόχους που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας πάντα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο κύριος Szimeiszter.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ