Νέα
  • ΓΔ: 891.69 +0.78%
  • Τζίρος: 68,97 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΔΜΗΕ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή ΔΣ στις 26 Μαρτίου

Το Κέντρο Ελέγχου της ΔΕΔΔΗΕ / Πηγή: Intime
Το Κέντρο Ελέγχου της ΔΕΔΔΗΕ / Πηγή: Intime

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί ο ΑΔΜΗΕ, την Πέμπτη 26 Μαρτίου, τους Μετόχους για να συζητήσουν και να λάβουν αποστάσεις για τα εξής:

  1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Ανακοινώσεις

Σημειώνεται ότι η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί από απόσταση μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου και του Καταστατικού απαρτίας για την λήψη απόφασης στα ανωτέρω θέματα της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 6η Απριλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία του εκάστοτε μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της, λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID‐19. Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της τυχόν Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως θα είναι τα ίδια ως άνω αναφερόμενα, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 130 παρ. 2 του ν. 4548/2018, όπως ισχύει, δε θα δημοσιευθεί νεότερη πρόσκληση.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ