Νέα
  • ΓΔ: 1420.4 +1.96%
  • Τζίρος: 97,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο ξενοδοχείο στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου «H Hotels Collection»

Tην προσθήκη ακόμη ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο δυναμικό του ανακοίνωσε o όμιλος "H Hotels Collection | Hatzilazarou Group".

Όπως ανακοινώθηκε, το ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα Rhodes Bay Hotel & Spa το οποίο συμπεριλαμβάνει και το Elite Suites Rhodes Bay, μπαίνει πλέον κάτω από την ομπρέλα της "H Hotels Collection".

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με αυτή την επένδυση, ο όμιλος επεκτείνει την παρουσία του στη Ρόδο, καθώς εγκαθίσταται σε ακόμα μία περιοχή της, την Ιξιά, στοχεύοντας σταθερά στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού. Παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επισκέπτες, ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και αποδεικνύει σταθερά την δυναμική του, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση.

Η επένδυση του ομίλου στο Rhodes Bay Hotel & Spa, σε συνδυασμό με αρκετά ακόμα projects να ακολουθούν στο άμεσο μέλλον, θα διατηρήσει και παράλληλα θα προσφέρει νέες θέσεις εργασίας σε εκατοντάδες υποψήφιους εργαζόμενους του κλάδου, τόσο από το νησί της Ρόδου, όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ