Νέα
  • ΓΔ: 1406.91 -2.24%
  • Τζίρος: 135,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νιτσιάκος: Νέες επενδύσεις και ανανέωση της προϊοντικής ταυτότητας

Στην ανανέωση της προϊοντικής της ταυτότητας αναμένεται να προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα η ηπειρωτική βιομηχανία «Νιτσιάκος», έχοντας στο επίκεντρο της στραυηγικής της, την σταθερή ποιότητα και την υψηλή διατροφική αξία των προϊόντων που παράγει και εμπορεύεται. Μιλώντας αποκλειστικά στην «Η» η εμπορική διευθύντρια και επικεφαλής Marketing της εταιρείας Μαριλένα Νιτσιάκου τονίζει ότι «στην «Νιτσιάκος» θα συνεχίσουμε, με αμείωτη ένταση, και το 2024 να επενδύουμε με στόχο την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, την επέκταση και συνεχή αναβάθμιση των υποδομών μας και φυσικά στην δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».

Διαβάστε επίσηςΗπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ την επόμενη πενταετία

Επίσης, η Μαριλένα Νιτσιάκου επισημαίνει με έμφαση ότι εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια ο βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι ο ίδιος: Να προσφέρουμε στους καταναλωτές τα ποιοτικότερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Αυτό κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, αυτό κάνουμε σήμερα και αυτό  θα συνεχίζουμε να κάνουμε και στο μέλλον. Για εμάς η ποιότητα των προϊόντων μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Για αυτόν τον λόγο η «Νιτσιάκος» εφαρμόζει υψηλά στάνταρ υιοθετώντας αυστηρές διαδικασίες και συστηματικούς ελέγχους σε όλο το παραγωγικό και μη φάσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται ξεπερνούν τους 800 την εβδομάδα και είναι πολλαπλάσιοι αυτών που ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία».  

Η «Νιτσιάκος» αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγούς κοτόπουλου της χώρας δημιουργώντας ωστόσο και άλλα προϊόντα κρέατος από γαλοπούλα, κουνέλι, αρνί και μοσχάρι. Πλέον η «Νιτσιάκος» είναι η μοναδική εταιρεία του κλάδου που θα εκτρέφει και θα παράγει όλα τα είδη κρέατος. 

Στον όμιλο «Νιτσιάκος»  εκτός από την βιομηχανία τροφίμων, περιλαμβάνονται εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγής και εμπορία δημητριακών, ζωοτροφών και πρώτων υλών για ζωοτροφές καθώς επίσης και τις ξενοδοχειακές μονάδες Hotel du Lac στα Ιωάννινα και Hotel Marilena στην Κέρκυρα.

Διαβάστε επίσης: Nespresso: Ισχυρή ανάπτυξη και νέα καταστήματα

Ισχυρή ανάπτυξη

Ο Όμιλος «Νιτσιάκος» βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, με τις συνολικές πωλήσεις να σημειώνουν συνεχή αύξηση τα τελευταία χρόνια. Την ίδια στιγμή η ηπειρώτικη βιομηχανία αυξάνει συνεχώς και τις εξαγωγές της, ενώ σύμφωνα με την Μ. Νιτσιάκου «στόχος μας είναι η εταιρεία να επενδύει συνεχώς τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό. Παράλληλα η «Νιτσιάκος» έχει ενταχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο, με στόχο να γίνουν επενδύσεις ύψους  8,255 εκατ. ευρώ που αφορούν στον εκσυγχρονισμό υφιστάμενης μονάδας εκκόλαψης και επέκταση της δυναμικότητάς της.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ