Νέα
  • ΓΔ: 906.54 +0.50%
  • Τζίρος: 67,17 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Eurolife FFH: Tι έχει αξία για σένα;

Ασφαλιστικές Εταιρείες
Τα κεντρικά γραφεία της Eurolife FFH στο κέντρο της Αθήνας

Η Eurolife FFH υποστηρίζει τους ανθρώπους που θέλουν να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Είναι μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited και μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ακολουθώντας με συνέπεια το στρατηγικό πλάνο για την ανάπτυξή της, σημείωσε το 2019 €34,2 εκατ. λειτουργικά κέρδη προ φόρων, ποσό αυξημένο κατά 60% σε σχέση με το αντίστοιχο του 2018, € 508 εκ. εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και €134,74 εκατ. συνολικά κέρδη προ φόρων, διατηρώντας την ηγετική της θέση σε κερδοφορία στον ασφαλιστικό κλάδο. Το 2019 χαρακτηρίστηκε, επίσης, από αύξηση στο σύνολο ενεργητικού, το οποίο ανήλθε στα €3,3 δισ., ενώ τα ίδια κεφάλαια άγγιξαν τα €720 εκατ. Με σταθερή και διαχρονική οικονομική ευρωστία, ο ασφαλιστικός όμιλος κατέβαλε το 2019 €280 εκατ. συνολικά σε αποζημιώσεις. (1)

Αξία έχει η συνέπεια στην ανάπτυξη

Η Eurolife FFH αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και επενδύει σταθερά στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών της, ώστε να διατηρεί την άμεση και απρόσκοπτη επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Σε αυτά ανήκουν το EurolifeConnect, η online πλατφόρμα που δίνει σε κάθε ασφαλισμένο της πρόσβαση σε ό,τι αφορά τα συμβόλαιά του, και το Eurolife Partners, το εργαλείο με το οποίο οι συνεργάτες δημιουργούν προσφορές, εκδίδουν τιμολόγια και διαχειρίζονται τα συμβόλαια των πελατών τους.

Η εταιρεία, ακολουθώντας πολυκαναλική στρατηγική, δίνει ιδιαίτερη αξία στην εξέλιξη του δικτύου συνεργατών της. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε ολόκληρη τη χώρα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του έργου τους. Μέσα στο 2019, πραγματοποίησε 314 εκπαιδεύσεις για τους συνεργάτες της, με περισσότερους από 7.000 συμμετέχοντες.

Χάρη στη σταθερή της συνεργασία με τη Eurobank, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία των τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων, διαμορφώνοντας την εικόνα του συγκεκριμένου κλάδου στη χώρα.

Για τη Eurolife FFH, το πιο σημαντικό κεφάλαιο είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της. Στα γραφεία της εργάζονται περισσότεροι από 350 επαγγελματίες, με διαφορετικά αντικείμενα. Η εταιρεία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας τα τμήματά της με ταλαντούχα και καταρτισμένα στελέχη.

Αξία έχει να φροντίζουμε για την κοινωνία

Αναγνωρίζοντας την ευθύνη της απέναντι στην κοινωνία, η Eurolife FFH έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την ελληνική οικογένεια. Η εταιρεία συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις με τους οργανισμούς που ήδη συνεργάζεται, ενώ μέσα στο 2020 ένωσε τις δυνάμεις τις με νέους, με στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην κοινωνία.

Απαντώντας στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας

Η Eurolife FFH έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τη HOPEgenesis ενάντια στην υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Η συνεργασία τους κινείται σε δύο επίπεδα: επιστημονικό και πρακτικό. Σε ό,τι αφορά το πρώτο, οι δύο οργανισμοί εκπονούν έρευνες για την καταγραφή του προβλήματος. Η πρώτη έρευνα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, είχε θέμα «Οι παράγοντες που δημιουργούν το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα», καταγράφοντας τα κοινωνικά αίτια που την προκαλούν. Η δεύτερη έρευνα υλοποιείται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιά και θα αναλύσει τις προεκτάσεις της υπογεννητικότητας στους νέους και τη σύνδεσή της με την υπογονιμότητα.

Σε πρακτικό επίπεδο, η Eurolife FFH έχει «υιοθετήσει» την Πάτμο και την ευρύτερη περιοχή των Δελφών. Με την υποστήριξή της, η HOPEgenesis προσφέρει στις γυναίκες κατοίκους που θέλουν να αποκτήσουν παιδί, δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες, άμεση φροντίδα από γυναικολόγους, παρακολούθηση της κύησής τους, υποστήριξη κατά τον τοκετό, ψυχολογική υποστήριξη και μεταφορά σε κέντρα υγείας και μαιευτήρια.

Μέχρι σήμερα έχουν ωφεληθεί 41 γυναίκες, με 40 μωρά να έχουν ήδη γεννηθεί στο νησί και άλλα 8 να αναμένονται τους επόμενους μήνες. Τον Οκτώβριο, η Eurolife FFH σε συνεργασία με το Δήμο Πάτμου, τη HOPEgenesis και την Ομάδα Αιγαίου δημιούργησαν τον πρώτο και μοναδικό παιδικό σταθμό στην Πάτμο.

Εκπαιδεύοντας μαθητές και γονείς για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Η εταιρεία συνεργάζεται, επίσης, με το Cyber Security International Institute, με στόχο την εκπαίδευση παιδιών και οικογενειών σε θέματα που αφορούν τη χρήση του διαδικτύου, την ασφαλή πλοήγηση σε αυτό, καθώς και την εξοικείωσή τους με τις νέες τεχνολογίες. Η επιστημονική ομάδα του CSIi έχει σχεδιάσει ένα δωρεάν online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται από Ψηφιακές Ακαδημίες.

Η Ψηφιακή Ακαδημία: Parent Edition απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδεύοντάς τους σε θέματα cyber bullying, digital parenting, online phishing και ασφάλειας των παιδιών στο διαδίκτυο.

Η Ψηφιακή Ακαδημία: Student Edition έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα SeRi του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 9-17 ετών, από ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν σε χρήσιμες και βασικές γνώσεις προγραμματισμού, ρομποτικής και game development.

 

Eurolife FHH
Ο πρώτος και μοναδικός παιδικός σταθμός της Πάτμου δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Eurolife FFH

Αξία έχει να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων

Από τη στιγμή που η υγειονομική κρίση εμφανίστηκε στην Ελλάδα, η Eurolife FFH προχώρησε σε άμεσες ενέργειες, με στόχο να βρεθεί στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη από υποστήριξη και βοήθεια. Σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός και το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, προχώρησε σε δωρεά περισσότερων από 680.000 ειδών ιατρικού εξοπλισμού, υγειονομικού υλικού και ειδών απολύμανσης και υγιεινής στα 50 κλειστές δομές των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας όλης της χώρας.

Μέσω της δωρεάς διατέθηκαν 9.341 είδη ιατρικών μηχανημάτων, ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων, καθώς και 642.040 είδη ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού, 22.100 είδη απολύμανσης και 16.404 είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής. Συνολικά, ωφελήθηκαν άμεσα 5.192 άνθρωποι – αριθμός που περιλαμβάνει τους φιλοξενούμενους στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και τους φροντιστές τους, ιατρούς και νοσηλευτές.

Τέλος, η Eurolife FFH προχώρησε σε 25% έκπτωση σε όλα τα συμβόλαια ασφάλισης οχημάτων για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς και σε ανάλογες εκπτώσεις σε νέα και υφιστάμενα ασφαλιστήρια οχημάτων για τους πελάτες της.

(1) Όλα τα ποσά που αναφέρονται αφορούν αθροιστικά τις εταιρείες σε Ελλάδα και Ρουμανία για το 2019

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ