Νέα
  • ΓΔ: 894.04 +0.65%
  • Τζίρος: 17,63 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΥΔΑΠ: Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση Εργασίας με ρήτρα απόδοσης

To Kέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων στην Ψυττάλεια
To Kέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων στην Ψυττάλεια / Πηγή: Intime

Υπεγράφη η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) στην ΕΥΔΑΠ, κατόπιν κοινής συμφωνίας διοίκησης και εργαζομένων, η οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνει κίνητρο απόδοσης για τους εργαζόμενους, συνδεδεμένο με τους στόχους της εταιρείας.

«Σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων και δυσκολιών καταφέραμε να πετύχουμε σημαντικούς στόχους. Και το πετύχαμε χάρη στις προσπάθειες όλων των εργαζομένων. Η εταιρεία μας παραμένει ισχυρή, ικανή να ανταποκριθεί στην αποστολή της κι αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος όμως όλων είναι η στήριξη και γόνιμη συνεργασία που έχουμε μεταξύ μας. Αυτή ήταν η βασικότερη προτεραιότητά μας και θα συνεχίσει να είναι και σε αυτή εστιάζουν όλες μας οι προσπάθειες και ενέργειες», τόνισε σε δήλωση του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Χάρης Σαχίνης.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, η κοινή συμφωνία διοίκησης-εργαζομένων αποτελεί καταλύτη για την πρόοδο του μεγάλου επενδυτικού πλάνου της εταιρείας που θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα ενισχύσει την οικονομική της ευρωστία. Ταυτόχρονα, όμως, θα δημιουργήσει και τις κατάλληλες συνθήκες για περαιτέρω τομές, ώστε να γίνει η εταιρεία περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική, με υιοθέτηση σύγχρονων πρακτικών στην καθημερινή εργασία και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού προς όφελος των εργαζομένων, των πελατών και της κοινωνίας ευρύτερα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ