Νέα
  • ΓΔ: 1482.43 +1.22%
  • Τζίρος: 93,68 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΡΓΑΣΙΑ

Σχολή Τοπογραφίας ΓΥΣ: Προκήρυξη 19 θέσεων καθηγητών

Υπουργείο Εθνικής Αμυνας
Πηγή: Eurokinissi

Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (ώρα 11:06:20 πμ) η προκήρυξη της Σχολής Τοπογραφίας της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού για την πλήρωση 19 θέσεων καθηγητών, για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και ωριαία αποζημίωση.

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, θα γίνεται προσωπικά από τους υποψηφίους στη σχολή Τοπογραφίας, από 3 Αυγούστου 2021 μέχρι και την 13 Αυγούστου 2021 (11 ημέρες από την ημερομηνία δημοσιοποίησης της προκήρυξης), στη διεύθυνση: «Σχολή Τοπογραφίας (Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού)», Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΡΡΟΔΟΥ», οδός Ευελπίδων 4, Πεδίον 'Αρεως, Τ.Κ. 11362, ΑΘΗΝΑ.

Επίσης, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, που θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, μέσω κρατικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: «Σχολή Τοπογραφίας (Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού)», Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΡΡΟΔΟΥ», οδός Ευελπίδων 4, Πεδίον 'Αρεως, Τ.Κ. 11362, ΑΘΗΝΑ και ημερομηνία κατάθεσης στο ταχυδρομείο την 13 Αυγούστου 2021.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ