Νέα
  • ΓΔ: 903.25 -0.08%
  • Τζίρος: 71,53 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΛΠ-ΟΛΘ: Παρατείνεται μέχρι 30/6 η δυνατότητα μετάταξης προσωπικού στο δημόσιο

Παρατείνεται μέχρι τις 30/06/2022, η δυνατότητα μετάταξης προσωπικού του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης σε υπηρεσίες, φορείς ή νομικά πρόσωπα του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε Οργανισμούς Λιμένα, καθώς και σε εταιρείες του ν. 3429/2005, στις οποίες το Δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου κατά το χρόνο διενέργειας της μετάταξης.

Σχετική τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας που αφορά τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου για τα σκάφη αναψυχής.

Σημειώνεται ότι στο νόμο 4404/2016 που αφορούσε την κύρωση σύμβασης παραχώρησης του ελληνικού δημοσίου και του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς προβλεπόταν η δυνατότητα μετάταξης για της Ο.Λ.Π. έως την 31 Δεκεμβρίου 2017, ενώ για το προσωπικό της Ο.Λ.Θ. Α.Ε. έως 31 Δεκεμβρίου 2018.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ