Νέα
  • ΓΔ: 878.76 -0.46%
  • Τζίρος: 43,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Θεσσαλονίκη: Παράνομη κρίθηκε από το Δικαστήριο η στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Πηγή: Intime

Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η στάση εργασίας που εξήγγειλαν για σήμερα, από τις 20.00 έως και τη λήξη της βάρδιας, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, ενημερώνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του οργανισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του ΟΑΣΘ καλεί το συνδικάτο των εργαζομένων να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση, ζητάει από τους εργαζόμενους να μην υποβάλουν τους επιβάτες σε άνευ λόγου ταλαιπωρία και υπενθυμίζει ότι «στις δημοκρατίες, όλοι οφείλουν να εφαρμόζουν τους νόμους και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης».

«Καλά κάνανε και την κρίνανε παράνομη, εμείς την κάνουμε κανονικά τη στάση εργασίας», επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, διεκδικούν την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, την επιστροφή των νομοθετημένων επιδομάτων τους και την μη αναζήτηση αναδρομικά, μέρους των μισθών τους.

Τονίζεται, ότι παρά τη στάση εργασίας, εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1, που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ