Νέα
  • ΓΔ: 1191.77 -1.47%
  • Τζίρος: 51,33 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Θεσσαλονίκη: Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας στον ΟΑΣΘ

Πηγή: Intime

«Παράνομες κήρυξε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τις στάσεις εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ για τις 5, 7 και 11 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οργανισμού.

Ο ΟΑΣΘ καλεί το Συνδικάτο «να σεβαστεί τη Δικαστική Απόφαση και να μην ταλαιπωρήσει περαιτέρω το επιβατικό κοινό».

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό φαίνεται να εμμένουν στις κινητοποιήσεις τους, υποστηρίζοντας ότι εδώ και μήνες, αν και τα αιτήματά τους αναγνωρίζονται ότι είναι δίκαια από τα αρμόδια επιτελεία της κυβέρνησης αλλά και τη διοίκηση του Οργανισμού, δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα.

«Και για τη σύμβαση εργασίας και για τα επιδόματα υπήρχε η δέσμευση ότι οι ΚΥΑ θα υπογραφόταν άμεσα. Στο υπουργείο Μεταφορών το θέμα έφτασε τον περασμένο Ιανουάριο, στο υπουργείο Οικονομικών πριν από ένα μήνα, αλλά ακόμα δεν έγινε τίποτα, χωρίς να ξέρουμε το γιατί», ανέφερε στο ethnos.gr εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ