Νέα
  • ΓΔ: 1217.86 +0.72%
  • Τζίρος: 79,82 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στην ΕΕΔΑ

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ
Πηγή: Eurokinissi

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, Πρόσκληση για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 25 του Ν. 4780/2021.

Η υποβολή της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 έως και Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] , με θέμα: «Αίτηση υποψηφιότητας για θέση ειδικού επιστημονικού προσωπικού στην ΕΕΔΑ της/του [ονοματεπώνυμο]».

Το έντυπο – Υπεύθυνη Δήλωση μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΔΑ, www.nchr.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ανωτέρω Πρόσκληση μπορείτε να απευθύνεστε, αποκλειστικά και μόνο, στη Γραμματεία της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) (τηλ. 210 72 33 221).

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ