Νέα
 • ΓΔ: 1273.9 +0.03%
 • Τζίρος: 35,91 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Πολεμικό Ναυτικό: Υπογράφει ατομικές συμβάσεις με εργαζόμενους του Σκαραμαγκά για τα υποβρύχια

 Το Πολεμικό Ναυτικό απηύθυνε πρόσκληση σε πρώην εργαζομένους στα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ (ΕΝΑΕ) και τρίτους εργαζομένους εκτός των ΕΝΑΕ που παρείχαν υπηρεσίες στο πρόγραμμα των υποβρυχίων για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας.

Ειδικότερα, «το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο της τεχνικής υποστήριξης / συντήρησης των πολεμικών πλοίων, προσκαλεί:

 1. Τους πρώην εργαζόμενους του υπό ειδική διαχείριση Οικονομικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.» οι οποίοι είχαν κατά τον χρόνο καταγγελίας των οικείων συμβάσεων (ήτοι στις 27 και 30 Ιανουαρίου '23) ενεργή ατομική συμφωνία με το Πολεμικό Ναυτικό δυνάμει του άρθρου 26 του Ν. 4258/14 (Α΄ 94), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει,
 2. Τους τρίτους εργαζόμενους του άρθρου 6 του Ν. 4284/14 (Α΄ 190) οι οποίοι είχαν μέχρι την 31η Ιανουαρίου 23 ενεργές ατομικές συμφωνίες με το Πολεμικό Ναυτικό για την παροχή των υπηρεσιών τους στο πρόγραμμα υποβρυχίων, όπως προβούν στην εκδήλωση ενδιαφέροντος και κατόπιν σύναψη ατομικής σύμβασης εργασίας.

Από κάθε ενδιαφερόμενο απαιτείται κατά την υπογραφή της ατομικής σύμβασης εργασίας η προσκόμιση των ακόλουθων εγγράφων:

 • Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και ένα αντίγραφο αυτής
 • Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα - Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου Φυσικών Προσώπων, με την οποία θα βεβαιώνεται ο οικείος ΑΦΜ,  
 • Βεβαίωση ΑΜΚΑ
 • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
 • Βεβαίωση προϋπηρεσίας από ΕΦΚΑ με την οποία θα πιστοποιείται η οικεία ειδικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την ενημέρωση επί των όρων, που θα διέπουν την ατομική σύμβαση εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Ναυτικό Κλιμάκιο Σκαραμαγκά (Διεύθυνση: Λεωφόρος Παλάσκα 3, Σκαραμαγκάς, Τ.Κ. 12461, τηλ. 2121070962, 2121070681, 2121070972 email: [email protected]) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

Η σχετική πρόσκληση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού (https://hellenicnavy.gr/)-Ενότητα: Ενημέρωση Κοινού.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

 • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
 • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ