Νέα
  • ΓΔ: 822.15 -0.22%
  • Τζίρος: 61,04 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ημερησία Talks: Ένα νέο ταξίδι ξεκινά

Με αφετηρία την εγκυρότητα και την βαριά ιστορία του τίτλου της «Ημερησίας», το imerisia.gr ανοίγει τις συχνότητές του στους δυναμικούς συντελεστές της οικονομικής και επιχειρηματικής σφαίρας.

Το Ημερησία Talks ένα νέο και διαφορετικό δωμάτιο διαλόγου, που στόχο έχει να εστιάσει στην πολύπλευρη και αντικειμενική πλευρά της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής, προσεγγίζοντας με μία διαφορετική οπτική την επικαιρότητα.

Μέσα στο σώμα του Imerisia.gr, που έχει γίνει πια η καθημερινή σας συνήθεια, δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο, ανοίγοντας μία νέα ενότητα στην ανθρωπογεωγραφία της οικονομίας και των επιχειρήσεων, ένα παράθυρο ανοιχτό σε όλες τις απόψεις.

Συζητήσεις με ειδήσεις και άποψη. Για τις μεγάλες αποφάσεις, τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, τις τάσεις του μέλλοντος.

Συνεντεύξεις με video footage, για να δείτε και να ακούσετε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές που διαμορφώνουν τις εξελίξεις, τις απαντήσεις και τις απόψεις τους.

Στρογγυλά τραπέζια για να έχετε πάντα την σφαιρική ενημέρωση που σας αξίζει.

Επειδή η ημέρα ξεκινάει από την Ημερησία…

Ημερησία Τalks, συντονιστείτε!

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ TALKS

Περισσότερα