Νέα
  • ΓΔ: 1422.75 -0.14%
  • Τζίρος: 80,80 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Γ. Tανισκίδης (Optima bank) στην «Η»: Στόχος να διπλασιάσουμε τα μεγέθη μας σε μικρό χρονικό διάστημα

Ο Πρόεδρος της Optima Bank, Γιώργος Τανισκίδης

Τον διπλασιασμό των μεγεθών της σε σύντομο χρονικό διάστημα θέτει ως στόχο η Optima Bank για το 2024, μετά και την επιτυχημένη IPO και την είσοδο της τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Για τους στόχους της επόμενης μέρας, αλλά και για την ανακήρυξη της Optima Bank ως τράπεζα της χρονιάς στην Ελλάδα από τους Financial Times, μίλησε στην «Η», ο πρόεδρός της τράπεζας, Γιώργος Τανισκίδης, στο περιθώριο του 1ου Growthfund Summit, που διοργάνωσε το Υπερταμείο, στο μικρό Χρηματιστήριο.

«Οι στόχοι μας είναι απλοί, αναπτυξιακοί. Ονειρευόμαστε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο τα μεγέθη μας και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να τα διπλασιάσουμε» τόνισε ο επικεφαλής της Optima Bank, ενώ επισήμανε την ανάδειξή της ως κορυφαία τράπεζα στην Ελλάδα απο τους FT.

«Νομίζω ότι όλοι εδώ μοιραστήκαμε την αισιοδοξία που υπάρχει για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και βέβαια εμείς είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι γιατι συμπίπτει με ένα πολύ σημαντικό γεγονός για εμάς. Η Optima Bank ανακηρύχθηκε απο τους Financial Times ως η καλύτερη τράπεζα εν Ελλάδι για τη χρονιά αυτή. Κι αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και ευτυχισμένους και ιδιαίτερα αισιόδοξους». 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ TALKS

Περισσότερα