Νέα
  • ΓΔ: 1471.63 -0.65%
  • Τζίρος: 85,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΑΑΔΕ άνοιξε σελίδες στο LinkedIn και το X

Την παρουσία της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), με άνοιγμα σελίδων σε LinkedIn και Χ (πρώην Twitter) εγκαινιάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες ενημέρωσης των επαγγελματιών, των πολιτών, των επιχειρήσεων και άλλων Οργανισμών, κυβερνητικών ή μη.

Οι χρήστες μπορούν να οδηγηθούν στις επίσημες σελίδες μέσα από τα αντίστοιχα ενεργά εικονίδια των Social Media στον ιστότοπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) είτε ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

LinkedIn: www.linkedin.com/company/aade-iapr/

X: https://twitter.com/AADE_IAPR

Ισχύουν οι συναφείς Όροι και η Πολιτική Χρήσης και Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που βρίσκονται αναρτημένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διαδρομή Αρχική > Μενού > ΑΑΔΕ > Όροι & Πολιτική Χρήσης και Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στα Social Media.

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής δήλωσε: «Σήμερα εντάσσουμε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στην επικοινωνιακή μας στρατηγική με στόχο την άμεση και έγκυρη ενημέρωση πολιτών και επιχειρήσεων για τις δράσεις και τα έργα των υπηρεσιών μας. Παράλληλα αυτή η νέα μορφή επικοινωνίας με τους φορολογούμενους αποτελεί επακόλουθο της διαφάνειας του Οργανισμού μας και της συνεχούς λογοδοσίας για τα αποτελέσματά μας».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ