Νέα
  • ΓΔ: 1406.91 -2.24%
  • Τζίρος: 135,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγεία: Βγαίνουν οι πίνακες ΑΣΕΠ - Τι γίνεται με τους διορισμούς

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται δεκάδες στελέχη του τομέα της Υγείας, αφού αναμένουν εντός των ημερών να εκδοθούν οι πίνακες με τους 15 πρώτους υποψήφιους που πέρασαν από τον σκόπελο των γραπτών εξετάσεων του ΑΣΕΠ, ενώ διαθέτουν και τα απαραίτητατυπικά προσόντα που προβλέπει ο νόμος Κεραμέως για να γίνουν διοικητές.

Αν και το ΑΣΕΠ θα έπρεπε να είχε εκδώσει ήδη τις 15άδες, κατά τη συνήθη τακτική του, έχει αφήσει τους υποψηφίους σε αναμονή αφού όπως λένε πληροφορίες του ethnos.gr, ακόμη συνεδριάζει με την αρμόδια επιτροπή για να ελέγξει τα πιστοποιητικά που έχουν καταθέσει όσοι θέλουν να γίνουν Διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ). Παρ΄αυτά με βάση τις διαβεβαιώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης, οι πίνακεςαναμένεται να αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε από τον διορισμό των Διοικητών των ΥΠΕ εξαρτάται και ο διορισμός των νέων Διοικητών Νοσοκομείων. Να σημειωθεί ότι στις επιτροπές που θα επιλέξουν τους νέους Διοικητές Νοσοκομείων συμμετέχουν και οι Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ