Νέα
  • ΓΔ: 911.42 +0.12%
  • Τζίρος: 79,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τζέσικα Αλμπα: Πρωταγωνίστρια και στη Wall Streeet - Η IPO των 439 εκατ.

Πηγή: AP Images
Πηγή: AP Images

Από τα στούντιο του Χόλιγουντ στη Wallstreet... Η Honest Company, η εταιρεία της διάσημης ηθοποιού Τζέσικα Αλμπα ετοιμάζεται να εισαχθεί στο χρηματιστήριο. Προχωρά σε αρχική δημόσια προσφορά και έχει θέσει ως στόχο τα 439 εκατ. δολάρια, ποσό που θα μπορούσε να της αποφέρει μερίδιο αξίας περίπου 96 εκατ. δολαρίων.

Οπως αναφέρει το Bloomberg η επιχείρηση ειδών προσωπικής φροντίδας θα προσφέρει 6,5 εκατομμύρια μετοχές, ενώ οι υφιστάμενοι μέτοχοι της αναμένεται να πουλήσουν τουλάχιστον 19,4 εκατομμύρια μετοχές, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που κατέθεσε η εταιρεία στην αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

Το εύρος διάθεσης των μετοχών θα ξεκινά από τα 14 δολάρια και αναμένεται να φτάνει τα 17 δολάρια ανά μετοχή.

Η ηθοποιός διαθέτει 5,65 εκατομμύρια μετοχές και δεν σκοπεύει να πουλήσει ούτε μία από αυτές στην προσφορά, σύμφωνα με την κατάθεση. Στους μετόχους που πρόκειται να πουλήσουν τίτλους περιλαμβάνονται το private equity L Catterton, στο οποίο συμμετέχει ο γαλλικός όμιλος ειδών πολυτελείας Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH), καθώς και οι εταιρείες Institutional Venture Partners, Lightspeed Venture Partners και General Catalyst.

Εκτός από τα βρεφικά προϊόντα όπως τα σαμπουάν, η Honest Company πουλά καλλυντικά αλλά και είδη καθαρισμού, μια συλλογή που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας λόγω της αυξανόμενης ζήτησης από την πλευρά των καταναλωτών.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ